Annonce
Midtfyns Posten

Lyspunkt i mørk tid: Pizzeria fra Ringe igen nomineret til stor pris

Behnam Tehrani, indehaver af Hot House Pizza i Ringe, er glad for den anerkendelse, han får fra sine kunder i en tid, hvor han har mistet op mod 80 procent af sin omsætning på grund af samfundets nedlukning. Han står med gode chancer for at vinde prisen som Fyns bedste pizzasted for andet år i træk. Privatfoto
Behnam Tehrani fra Hot House Pizza i Ringe vandt sidste år prisen som Fyns bedste pizzasted, og han er igen nomineret til prisen i år. Han ser nomineringen som et lyspunkt i en svær tid, hvor der er færre kunder som følge af, at samfundet er lukket ned.
Annonce

Ringe: Fyns bedste pizza bliver lavet i Jernbanegade i Ringe. I hvert fald vandt Hot House Pizza i Jernbanegade i Ringe prisen som Fyns bedste pizzasted ved en afstemning lavet af hjemmesiden opdagdanmark.dk for et år siden, og nu håber indehaver Behnam Tehrani at vinde prisen igen. Han er blevet nomineret til prisen og er igen i år med fremme i førerfeltet.

- Jeg håber at vinde prisen igen. Det var en stor glæde og motivation, at så mange kunder valgte at stemme på mig, siger 38-årige Behnam Tehrani, der i det meste af sit liv har arbejdet med pizzaer.

Annonce

Lyspunkt i mørk tid

Nomineringen til prisen er et lyspunkt i en mørk tid. Som alle andre restauranter har der hos Hot House Pizza været lukket for spisende gæster siden jul, og foreløbig er nedlukningen forlænget til den 7. februar. Så han må kun sælge pizzaer ud af huset. Desuden har statsministerens opfordring til folk om at blive hjemme haft indvirkning.


Folk har taget det bogstaveligt, da Mette Frederiksen sagde, at de skulle holde sig hjemme. Nogle dage har jeg haft op til 80 procents nedgang i omsætningen.

Behnam Tehrani, Hot House Pizza


- Folk har taget det bogstaveligt, da Mette Frederiksen sagde, at de skulle holde sig hjemme. Nogle dage har jeg haft op til 80 procents nedgang i omsætningen, siger Behnam Tehrani.

- Men heldigvis har jeg stadigvæk mange trofaste kunder, understreger han.

Hot House Pizza

Indehaveren af Hot House Pizza på Jernbanegade 26 i Ringe er 38-årige Behnam Tehrani, der i mange år har drevet pizzeriaet sammen med sin far Mohsen Tehrani, der kom fra Iran til Danmark i 1988 og har haft Hot House Pizza siden 1995. Behnam Tehrani har siden 2019 drevet pizzeriaet alene og har omkring 10 deltidsansatte. 

Opdagdanmark.dk står bag kåringen af en lang række oplevelser og attraktioner. På hjemmesiden kan man se de nominerede og det øjeblikkelige antal stemmer, der er afgivet på hver kandidat. Afstemningen om Fyns bedste pizza foregår fra den 14. januar til den 28. januar.

Man kan sende en sms med teksten PZA 112 til telefonnummer 92 45 24 04, hvis man vil stemme på Hot House Pizza i Ringe.

Hot House Pizza, der har specialiseret sig i deep pan pizzaer, har modsat flere andre pizzeriaer ingen udbringning. Man skal altså selv hente sin mad.

- Det har haft betydning, at vi ikke har haft udbringning. Det har vi aldrig haft, da det er kæmpe logistisk udfordring at skulle bringe pizzaer ud til hele Midtfyn. Jeg vil skulle have en chauffør ansat og en bil, og man risikerer, at folk får en dårlig oplevelse, hvis den sidste kunde får en pizza, der er kold. Så er det bedre, at folk styrer det selv og selv henter deres varme pizza, siger Behnam Tehrani.

Behnam Tehrani, indehaver af Hot House Pizza i Ringe, har under samfundets coronanedlukning mistet op imod 80 procent af sin normale omsætning. Arkivfoto: Hardy Hounsgaard
Annonce

Rutsjebanetur

Da han i februar sidste år vandt prisen som Fyns bedste pizzasted, blev det omtalt i Midtfynsposten og medførte stor opmærksomhed.

- Der kom mange lykønskninger fra både nye og gamle kunder, og der var god gang i forretningen. Men der gik kun tre uger, så lukkede Danmark ned som følge af coronaen, fortæller Behnam Tehrani, hvis forretning også blev påvirket.

- Det har været en rutsjebanetur. Jeg holdt lukket fire dage om ugen i foråret. Jeg troede, jeg kunne få noget kompensation fra staten, men det kunne jeg ikke, så det kostede mig en del penge.

Under den nuværende nedlukning har han åbent seks dage om ugen. Kun mandag er der lukket.

- Jeg står i forretningen seks dage om ugen, så jeg er der på fuld tid. Ofte er vi ikke mere end et par ansatte ad gangen, siger Behnam Tehrani, der har i alt 10 unge deltidsansatte tilknyttet.

Annonce

Holder gejsten oppe

Han glæder sig til, at coronaen slipper sit tag i samfundet.

- Jeg hænger i og kæmper videre. Og så må vi se, hvad der sker på den anden side af coronaen. Den anerkendelse, jeg får, er med til at holde gejsten og humøret oppe, siger han.

Sidste år fik han 563 stemmer, hvilket var nok til at vinde prisen på Fyn foran King of Kebab i Svendborg, der fik 522 stemmer.

Annonce

Ligger på førstepladsen

I år er Behnam Tehrani også med helt fremme i konkurrencen. Siden denne artikel kom online på midtfynsposten.dk i fredags, har Hot House Pizza været i front, og i skrivende stund tirsdag den 19. januar klokken 10 lå Hot House Pizza på førstepladsen på Fyn med 346 stemmer foran Korup Pizza, der har fået 281 stemmer.

Afstemningen slutter den 28. januar kl. 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Vind præmier for 30.000 kroner: Avis og butikker går sammen om at booste byen

Midtfyns Posten

Butikslivet i Ringe er presset: Genåbning er som befrielsen

Annonce