Annonce
Midtfyns Posten

Møllebakkens Antennelaug holder priserne i ro

Annonce

Allested-Vejle: Møllebakkens Antennelaug, der når ud til cirka 400 husstande i Allested-Vejle, kan glæde medlemmerne med, at de ikke skal betale mere for at modtage tv-signalerne næste år.

Det er Stofa, der leverer signalerne til Møllebakkens Antennelaug, og den danske tv- og internetudbyder, der er en del af Norlys, har i samarbejde med Møllebakkens Antennelaug besluttet at holde tv-priserne i ro hele næste år.

- Møllebakkens Antennelaug er sat i verden for at sikre fordele til vores medlemmer. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at medlemmerne ikke vil opleve en prisstigning på deres tv-indhold i 2021. Det bekræfter bare endnu en gang vores gode samarbejde med Stofa og ikke mindst, at der er en stor styrke i fællesskabet, siger Finn Frederiksen, formand for Møllebakkens Antennelaug.

Annonce

Stor tv-pakke ændres

Indholdet i den lille og mellem tv-pakke ændres ikke, men indholdet af den store tv-pakke opgraderes på flere punkter.

- Disney lukker kanalen Disney XD, og derfor udgår den af vores store tv-pakke. Til gengæld styrker vi partnerskabet med TV2 med tilføjelsen af TV2 Sport X, som har sikret sig sportsrettighederne til blandt andet Europa League, italienske Serie A og spanske La Liga. Og så bliver streamingindholdet endnu stærkere, når vi opgraderer kunderne fra TV2 Play Basis til den fulde streamingløsning, TV2 Play Favorit + Sport. Begge dele har været bredt efterspurgt, så jeg forventer, at det vil vække glæde hos rigtig mange af vores kunder, siger adm. direktør i Stofa, Sune Nabe Frederiksen, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Hjemmebagt fynsk brunsviger-blues

Midtfyns Posten

Julekoncert i Sdr. Nærå Kirke

Midtfyns Posten

Julevandring rundt i Ringe

Midtfyns Posten

10.000 julelys i Sdr. Nærå

Annonce