Annonce
Midtfyns Posten

Magister fortæller om skyernes verden

Magister Søren Hauge holder foredrag om "Skyernes utrolige verden" på Ringe Bibliotek 5. februar. PR-foto
Annonce

Ringe: Onsdag 5. februar kl. 15.00 kommer magister Søren Hauge og fortæller om ”Skyernes utrolige verden”. Foredraget foregår på Ringe Bibliotek.

Mange betages af smukke skyer på himlen, ledsaget af lysfænomener og ganske særlige stemninger - både de voldsomme, milde og fantasifulde scenerier. Men skyernes verden er langt rigere og mere mangfoldige, end de fleste er klar over, og mange ser sjældent på himlen mere end få sekunder ad gangen. Det er også en udbredt opfattelse, at skyer bare blokerer for solen, og at en bar, blå himmel er at foretrække, lyder det i en pressemeddelelse.

Under foredraget vil Søren Hauge foretage en rejse ind i skyernes verden, som samtidig er en åbning til vores egen indre verden, til fantasien, stemningernes og inspirationens steder, hvor vi vågner op til nyt liv.

Søren Hauge er uddannet magister i idéhistorie og filosofi. Han har en livslang passion for naturen, herunder ikke mindst skyernes verden.

”Skyernes Utrolige Verden” med Søren Hauge er arrangeret af Midtfyn Senior 60+. Foredraget er gratis for medlemmer, ikke medlemmer er også velkomne, hvis de betaler entré. Foreningen er vært med gratis kaffe og kage i pausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce