Annonce
Midtfyns Posten

Fuld fart over feltet:  "Åben hal"-arrangement blev et stort tilløbsstykke

Maja Lyder var blandt de mange, der tirsdag fandt vej til Åben Hal i Idrætscenter Midtfyn. Hun spiller til daglig håndbold, men viste også ganske pæne færdigheder, når det gælder badminton. Foto: René Johansen 
Tre lokale idrætsforeninger og Idrætscenter Midtfyn inviterer til Åben Hal i sommerugerne. Det er gratis at deltage, og på førstedagen væltede det ind med aktivitetslystne unge.
Annonce

Ringe: Der bliver rig mulighed for at dyrke en masse boldspil og få sved på panden i sommerugerne 28-29-30 og 31.

Idrætscenter Midtfyn er nemlig gået sammen med Ringe Boldklub, Risøhøj og Ringe Badminton Club om at arrangere Åben Hal for børn i alderen 10 til 15 år.

Tirsdag klokken 12 blev døren til hallen åbnet for første gang, og det blev lidt af et tilløbsstykke med cirka 75 børn.

Sommeraktivitet, Faaborg-Midtfyn, Idrætscenter Midtfyn

- Vi havde ikke lige regnet med, at der ville komme så mange, men det er dejligt, siger Charlotte Clemmensen fra Idrætscenter Midtfyn, da der netop er blevet etableret en hockeybane i hal 1.

Annonce

Nye ting

Hallen er åben tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 12 til klokken 15 i de pågældende uger, og her vil der være mulighed for hockey, badminton, fodbold, håndbold, bordtennis og andre sjove aktiviteter.


Det er fantastisk, og det giver mulighed for at prøve nyt og samtidig være sammen med andre unge. Det kan også være, at vi får nye medlemmer

Trine Duus, frivillige i Ringe Badminton Club


Det er gratis at deltage, og man dukker bare op i idrætscentret på Søvej i Ringe. Tirsdag kort efter middag var de to 11-årige veninder Astrid og Sofia på plads ved bordtennisbordet.

Sofia, til venstre, og Astrid fik spillet bordtennis, mens andre var i gang med stikbold. Foto: René Johansen

- Jeg var derhjemme og havde ikke rigtig noget at lave. Det er sjovt at prøve noget nyt, lyder det fra Astrid, som går til svømning.

Tirsdag var det frivillige fra Ringe Badminton Club, der sørgede for at holde styr på tropperne.

- Det er fantastisk, og det giver mulighed for at prøve nyt og samtidig være sammen med andre unge. Det kan også være, at vi får nye medlemmer, smiler Trine Duus fra badmintonklubben.

Annonce

Grillen tændes

Hver onsdag i de fire uger arrangeres der desuden gratis bustransport fra skoler i lokalområdet, så børn fra oplandet også kan deltage.

Det kræver tilmelding på forhånd, hvis man vil frem og tilbage med bussen, og det kan man læse mere om på idrætcentrets hjemmeside icmidtfyn.dk/events. Her kan man også se bussens køreplan.

De fire torsdage fortsætter Åben Hal-arrangementerne fra klokken 16 til 20. Her er det for de 14 til 17-årige, hvor det også vil være muligt at prøve nye sportsaktiviteter under kyndig vejledning af instruktører fra de lokale idrætsforeninger.

Omkring 75 unge var klar, da Åben hal-arrangementet blev sat i gang tirsdag middag. Foto: René Johansen

Torsdagene tændes der i øvrigt op i grillen klokken 18, så man kan få stillet sulten. Det koster 40 kroner, hvis man vil spise med, mens det andet er gratis at deltage i.

Arrangementet er kommet i stand ved hjælp af den ekstra pose penge på 1,9 millioner kroner, som kommunen har fået fra staten til at lave ekstra ferieaktiviteter til unge i kølvandet på corona-nedlukningen.

Hvis man vil vide mere om sommeraktiviteterne, er man velkommen til at kontakte Idrætscenter Midtfyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Midtfyns Posten

Bliv klogere på FN's verdensmål

Midtfyns Posten

40-års jubilæum

Annonce