Annonce
Midtfyns Posten

MC-Campfyn opfordrer motorcyklister til fælles kørsel til gratis dag på Egeskov

MC-Campfyn opfordrer motorcyklister til fælles kørsel til gratis dag på Egeskov. Privatfoto
Hvis man er på motorcykel, koster det ingenting at komme ind på Egeskov på åbningsdagen. Værterne på MC-Campfyn opfordrer til fælles afgang fra deres adresse.
Annonce

Egeskov: For gæster på motorcykel er der gratis adgang til Egeskov på åbningsdagen lørdag 27. april.

- Så derfor laver vi igen i år fælleskørsel fra MC-Campfyn på Rudmevej 3a. Det er ikke nødvendigt at bo her for at køre med os til Egeskov. Man skal bare være her inden 9.45, når vi kører herfra, siger Tina og Kim Bauman, der har MC-Campfyn, i en pressemeddelelse.

- Sidste år var det jo et fantastisk vejr. Vi var cirka 100 mc-kørere, som kørte herfra. Det var en rigtig god oplevelse, og der var mange mennesker forbi på dagen.

- Hvis man ikke har været på MC-Campfyn før, er det jo også muligt at komme forbi her, efter at man har været på Egeskov for at se, hvad vi er for nogle, fortsætter Tina Bauman i pressemeddelelsen.

- Til dem, som kommer langt fra, er der mulighed for at booke et værelse, få teltplads og morgenmad her hos os, så man er klar klokken 9.45, når vi i samlet flok kører det sidste stykke herfra og til Egeskov Slot, fortsætter hun.

For de mennesker, som bestemmer sig for at bruge et par dage på det, er der også mulighed for at købe en gryderet fredag aften til 100 kroner og skinke med flødekartofler lørdag aften til 120 kroner. Begge skal bestilles på forhånd.

- Så alt i alt er der mulighed for at få en god weekend med hygge og motorcykler. Det er først til mølle-princippet med både mad og overnatning, men det skal bestilles på bb@baumann-tk.dk, 25 12 02 28 eller 25 53 67 83, fortæller Tina Bauman.

Tina og Kim Bauman driver MC Campfyn fåkilometer fra Egeskov Slot. Arkivfoto: Asbjørn Sand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce