Annonce
Midtfyns Posten

Meditation i Ringe

Karsten Hvenemose står bag Meditationshealing.dk, der hver anden torsdag tilbyder blandt andet gruppemeditation i Ringe. Foto: Morten Lunddrup
Annonce

Ringe: Karsten Hvenemose, 56, er begyndt med gruppemeditation i Ringe.

- For mig er meditation er naturlig del af min hverdag ligesom søvn, mad og drikke. Jeg har gennem en lang årrække oplevet, hvordan meditation styrker mit fundament og hjælper mig i min hverdag samt fremmer mit fokus og giver mig adgang til min intuition, så jeg træffer de bedste beslutninger, siger Karsten Hvenemose.

Han har derfor startet Meditationshealing.dk, fordi han gerne vil guide andre i at komme i kontakt med deres egen kerne/essens.

Deltagerne i gruppen skaber sammen et fundament og en dynamik. Derfor er det muligt for den enkelte at modtage dybere indsigter omkring sig selv.

Energien i grupper er mere intens og bevares i et længere tidsrum, og derved understøttes den enkeltes oplevelse og proces på en tryg og sikker måde.

I meditationen sættes der fokus på det vigtigste her og nu. Her er der mulighed for at tage en timeout, hvor der er plads og rum til at være dig.

Der fokuseres på indre harmoni, ro og balance.

Efter 20 år i København landede Hvenemose for tre år siden i det sydfynske, hvor han tilbyder, meditation, traumeterapi, følelsesforløsning samt saunagus.

Der mediteres hver anden torsdag kl. 19-21 i Salvare - holistiske behandlinger på Lombjergevej 1 i Ringe (indgang via Gislev Rejsers hovedindgang).

Ved siden af meditation arbejder Karsten Hvenemose som eventdesigner i Hvenemose, som han stiftede i 2008.

Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

40-års jubilæum

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce