Annonce
Midtfyns Posten

Midtfynsk filialdirektør skifter til Jylland: Ny direktør for Danske Bank i Ringe

Anita Fald Hansen, der er opvokset på Midtfyn og bor i Ringe, skifter jobbet som filialdirektør i Svendborg og Ringe ud med et tilsvarende job i Danske Banks afdeling i Vejle. PR-foto
Filialdirektør Anita Fald Hansen skifter til en stilling i Danske Bank i Vejle, mens Anders Kremmer Johansen bliver ny leder af banken i Ringe.
Annonce

Ringe: Danske Banks filial i Svendborg samt de tilhørende mødecentre i Ringe, Faaborg og på Ærø skal have ny direktør. Bankens nuværende leder, Anita Fald Hansen, skifter til en lignende stilling i Danske Banks store afdeling i Vejle.

Den afgående direktør ser frem til de nye udfordringer, men ikke uden vemod.

- Jeg har nydt at stå i spidsen for de dygtige kollegaer i Svendborg og Ringe. De yder hver dag en god og kompetent rådgivning og giver ikke mindst fantastiske kundeoplevelser, siger Anita Fald Hansen i en pressemeddelelse.


Jeg har nydt at stå i spidsen for de dygtige kollegaer i Svendborg og Ringe. De yder hver dag en god og kompetent rådgivning og giver ikke mindst fantastiske kundeoplevelser.

Anita Fald Hansen


Anita Fald Hansen understreger, at hun også fremover vil være medlem af netværk i det sydfynske og ser frem til stadig at møde kunder og samarbejdspartnere her. Og så lægger hun vægt på, at hun overlader afdelingen i gode hænder.

Anders Kremmer Johansen er ny filialdirektør for Danske Bank i Svendborg og Ringe. PR-foto
Annonce

Tidligere formuechef

Ny direktør i banken bliver Anders Kremmer Johansen, der blandt flere lederjobs i Danske Bank senest har været Formuechef for Danske Bank på Fyn.

Den nye direktør glæder sig til at hilse på kunder og forretningsforbindelser, når muligheden byder sig og til at fortsætte det arbejde, som medarbejderne i det sydfynske har haft fokus på.

- Jeg er dybt beæret over - sammen med souschef Felix Tran - at skulle stå i spidsen for Danske Bank i Svendborg. Jeg ved, at det er et fantastisk team af dedikerede rådgivere, der vil vores kunder det bedste. De arbejder hver dag på at gøre en forskel for dem, siger Anders Kremmer Johansen i pressemeddelelsen.

Anders Kremmer Johansen tiltræder sin nye stilling den 1. marts.

Annonce

Ro i maven

Afgående direktør Anita Fald Hansen er tryg ved at overdrage filialerne i Anders Kremmer Johansens varetægt.

- Det er med den største ro i maven og med den største glæde, at jeg nu giver nøglen til afdelingerne videre til Anders. Anders er helt fantastisk dygtig og en god fyr. Han har været rigtig mange år i banken og har stor ledelseserfaring. Sydfyn og Anders er det helt rigtige match både for kunder og kollegaer, siger Anita Fald Hansen.

Anita Fald Hansen er 43 år og født og opvokset på Midtfyn. Hun bor i Ringe og har i 22 år været ansat i Danske Bank, heraf de seneste 14 år i lederstillinger. Siden 2013 har hun været filialdirektør i Ringe, og i 2016 overtog hun også stillingen som filialdirektør i Svendborg.

Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce