Annonce
Midtfyns Posten

Midtfynske kvinder fik et boost over telefonen: Glade vindere blev overrasket med gavekort midt i eftermiddagskaffen

Borgmester Hans Stavnsager trækker en af de seks vindere, som Midtfyns-redaktør Ane Johansen i baggrunden bagefter ringer op til og i den direkte udsendelse på fyens.dk lykønsker med gavekortet på 5000 kroner. Foto: Hardy Hounsgaard
Blandt 150.000 lodder blev seks heldige midtfynske kvinder udtrukket som vindere af gavekort på 5000 kroner, og vinderne blev overrasket med et uventet telefonopkald.

Ringe: Seks heldige midtfynboer - pudsigt nok alle kvinder - fik midt i eftermiddagskaffen et uventet opkald, der var 5000 kroner værd. De seks personer blev palmesøndag eftermiddag ringet op af avisens Midtfyns-redaktør Ane Johansen. De var direkte igennem i en live-udsendelse på fyens.dk, hvor de fik at vide, at de havde vundet et gavekort på 5000 kroner, som kan bruges til køb i butikker, der er medlem af Ringe Handelsstandsforening.

- Nej, er det rigtigt? I tager ikke pis på mig? Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige, lød det fra en af vinderne, Agnieszka Kristensen fra Espe.


Nej, er det rigtigt? I tager ikke pis på mig? Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige.

Agnieszka Kristensen, Espe


Annonce

- Handler altid i Ringe

Hun fortalte, at hun handler meget i Superbrugsen i Ringe og havde afleveret over 50 lodder i konkurrencen, der var kulminationen på Boost din by-kampagnen, som Midtfynsposten og Ringe Handelsstandsforening står bag.

- Jeg handler altid i Ringe, lød det fra en af de andre vindere, Karin Rasmussen fra Ringe.

De fire andre vindere er Bente Månsson fra Ringe, Birthe Knudsen fra Aastrup, Jette Norlyk Jacobsen fra Ringe og Karen Blirup fra Ringe.

Den musikalske duo fra Ringe, "I gang med sang", som består af Anne Farup og Lasse Hedvig, underholdt med tre numre undervejs i livesendingen på fyens.dk. Stefan Mark Pedersen fra MitMidtfyn, avisens lokalredaktør Ane Johansen og Ringe Handelsstandsforenings formand Jonas Jakobsen lytter med. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce

150.000 lodder

Vinderne blev trukket fra en stor trækasse i det midlertidige tv-studie, der var indrettet i avisens redaktionslokale i Østergade i Ringe.

Der var omkring 150.000 lodder i den store kasse. Folk har fået lodder, hver gang de har handlet i en af Ringes butikker i marts. I december var der en konkurrence i samme stil under navnet Julechancen.

- Der har været lige så stor interesse for denne konkurrence som Julechancen, sagde Jonas Jakobsen, formand for Ringe Handelsstandsforening.

Han er også uddeler i Superbrugsen i Ringe og har mærket byen blomstre efter genåbningen den 1. marts.

- Man kan mærke, byen lever. Byen sprudler igen, det er fantastisk. Der er masser af kunder i byen og butikkerne, sagde Jonas Jakobsen.

Annonce

Musikalsk underholdning

Det lokale musikerpar Lasse Hedvig og Anne Farup fra duoen "I gang med sang" spillede undervejs tre numre: "Barndommens gade", "Lyse nætter" og "De smukke unge mennesker". De trak også to af vinderne. Borgmester Hans Stavnsager (S) og Stefan Mark Pedersen, sekretær i foreningen MitMidtfyn, trak også hver to vindere.

De lokale musikere Anne Farup og Lasse Hedvig, der udgør duoen "I gang med sang", sang blandt andre nummeret "Barndommens gade" i den 70 minutter lange udsendelse på fyens.dk. Foto: Hardy Hounsgaard

- Vi havde en fantastisk sommer sidste år, men vi skal have en endnu bedre sommer i år med flere gode aktiviteter, og det kan vi som kommune hjælpe til med, sagde Hans Stavnsager.

Undervejs i liveudsendelsen kunne folk sende argumenter ind for at handle lokalt. Der kom masser af gode bud fra folk, der så med, og tre af dem vandt hver et gavekort på 500 kr. De tre vindere af ekstrapræmierne er Lene Sørensen fra Ringe, Katrine Aaskov Sørensen fra Espe og Cathja Larsen fra Ringe.

Midtfyns-redaktør Ane Johansen og Jonas Jakobsen, formand for Ringe Handelsstandsforening, tømmer en af de store spande med de tusindvis af lodder, der var med i lodtrækningen om gavekort for i alt 31.500 kr. Foto: Hardy Hounsgaard
Boost din by-kampagnen kulminerede med en livesending, der fandt sted i avisens redaktionslokale i Ringe og blev sendt direkte på fyens.dk søndag eftermiddag. Foto: Hardy Hounsgaard
Midtfyns-redaktør Ane Johansen og Jonas Jakobsen, formand for Ringe Handelsstandsforening, tømmer en kasse med nogle af de mange lodder, der var med i konkurrencen om gavekort til byens butikker. Foto: Hardy Hounsgaard
Borgmester Hans Stavnsager og Midtfyns-redaktør Ane Johansen fik en snak om blandt andet genåbningen og handelslivet. Foto: Hardy Hounsgaard
Midtfyns-redaktør Ane Johansen og Jonas Jakobsen, formand for Ringe Handelsstandsforening, hælder nogle af de mange lodsedler over i den store kasse. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce