Annonce
Brunkagerne er bagt med svinefedt, hvilket giver en god sprødhed. Foto: Christian Jørgensen
Midtfyns Posten

Min farmor efterlod mig sit opskriftshæfte, heri er opskriften på de bedste brune kager, jeg nogensinde har fået

Min farmor efterlod mig sit opskriftshæfte, heri er opskriften på de bedste brune kager, jeg nogensinde har fået.
Annonce
  • Brunkagerne er bagt med svinefedt, hvilket giver en god sprødhed. Foto: Christian Jørgensen
  • Brunkagerne bages ved 170 grader almindelig ovn i 6-8 minutter. Foto: Christian Jørgensen
  • Opskriften fra Rigmor Post er over 100 år gammel. Rigmor Post boede i Nedre Hillerslev. Foto: Christian Jørgensen
Midtfyns Posten

Mød Niels Brunse - manden bag 'Godmorgen, lille land'

Annonce
Midtfyns Posten

Biblioteket fejrer de 17 verdensmål

Annonce
Midtfyns Posten

Husker du med Madsen og Dickmeiss

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Det danske sprogs historie i 6000 år

Midtfyns Posten

Tøjbyttemarked på Faaborg og Ringe Biblioteker

Midtfyns Posten

Stor tilslutning til munkenes gamle kortspil: Dette spil er et hit på Midtfyn

Midtfyns Posten

Klumme: Relevans og relation

Midtfyns Posten

Kom til Klimahandledag i Årslev og Sdr. Nærå

Midtfyns Posten

Ugens film: Spøgelsesjagt på et helt nyt niveau

Midtfyns Posten

En levende aften i Espe Forsamlingshus

Midtfyns Posten

Jylland rundt på cykel: Et foredrag afslutter sæsonen

Midtfyns Posten

Marie Carmen Koppel med band i Ferritslev Fritidshus

Midtfyns Posten

Dansktop- og evergreenshow i Ferritslev

Midtfyns Posten

Fredagscafé i Humlehaven

Midtfyns Posten

Kunst på tryk og i talks 2024 - litteraturfestival på Faaborg Bibliotek

Annonce