Annonce
Midtfyns Posten

Mindeord over Steffen Kirkeløkke Hansen, skrevet af Vivian Kirkeløkke Zenker, Skovager 12, 5750 Ringe

Annonce

”Er der nogen i himlen” - denne sang med "Danser med Drenge" har betydet rigtig meget for Steffen, siden vi mistede vores far i 2001 – og ja, far er der til at tage imod dig!

Steffen Kirkeløkke Hansen er efter kort tids sygdom sovet ind, 47 år gammel.

Steffen er opvokset i landsbyen Søllinge på Fyn, hvor han grundet sit glade smil og store udadvendthed var vellidt af alle. Han elskede at spille fodbold i den lokale klub, hvilket han i mange år forsatte med, også efter han som voksen var flyttet til Hjallese.

Steffen var et stort familiemenneske, og nød i barndomsårene de mange ferier på bedsteforældrenes gård på Langeland, samt at campere sydpå med sin søster, mor og far.

I 1988 kom Steffen i lære som kok på Hotel Svendborg, og den gastronomiske verden skulle siden vise sig at blive hans professionelle liv. Efter sin kokke-uddannelse i Svendborg valgte han at uddanne sig som tjener på Restaurant Skoven i Odense, da han elskede alle aspekter af restaurationsverdenen.

I 1994 blev Steffen udsendt til Kosovo for den danske Marine, hvilket gav ham smag for se verden fra søen. Han fik i 1995 job som tjener på krydstogtskibet Queen Elisabeth II, hvor han forelskede sig i den skønne engelske pige, Michelle, som han året efter bragte med sig hjem til Danmark.

Michelle har siden været Steffens udkårne, og de købte sammen et ældre hus i Hjallese, som de gennem årene i fællesskab har forvandlet til en dejlig, hjertevarm base for deres lille familie med datteren Monica fra 1997 og sønnen Elliot fra 2008. Steffen elskede at gå og restaurere på huset og havde altid mange projekter på bedding, og der blev ikke gået på kompromis.

Michelle og Steffen blev viet i Søllinge Kirke i 2009.

Steffen var en vellidt og dygtig køkkenchef på Hotel Scandic i Odense i flere år men ønskede mere tid med sin familie og forlod derfor restaurationsbranchen til fordel for et job som konsulent i den gastronomiske verden.

Steffen elskede familielivet i Hjallese og har deltaget aktivt i sine børns liv, fulgte med glæde og stolthed Monicas volleyball og Elliots fodbold fra sidelinjen. De senere år spillede han også selv fodbold i Sanderum og badminton i Kværndrup. Hjemmet i Hjallese har altid været åbent for alle, børnenes venner, naboer, venner og familien har altid nydt at komme i hjemmet med meget hjerterum.

Steffen var en ener, han var en hjertevarm, loyal og elsket kollega, ven, svigersøn, bror, søn, far og ægtemand.

Æret være Steffens minde.

Bisættelsen finder sted i Dalum Kirke den 3. december kl. 11.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce