Annonce
Midtfyns Posten

Musik i Foderstoffen: Amerikansk sangerinde med noget på hjerte

Indra Rios-Moore giver koncert på Foderstoffen i Rudme lørdag 8. februar. PR-foto
Indra Rios-Moore gæster Foderstoffen i Rudme lørdag 8. februar.
Annonce

Rudme: Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore går på scenen med sit band Indra på Foderstoffen i Rudme lørdag 8. februar kl. 21.

Hun er uden tvivl en af de stærkeste soul-gospel-americana stemmer, vi har muligheden for at opleve i Danmark, skriver Foderstoffen i en pressemeddelelse.

Hendes seneste og fjerde album ”Carry My Heart” er en udgivelse med en række egne kompositioner samt fortolkninger med ambitiøs spændvidde, idet Indra Rios-Moore fortolker sange af både svenske Robyn og amerikanske Curtis Mayfield.

I hendes univers er historiefortællingen i højsædet og med sin unikke lyd med stærke rødder i soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots forvandles kendte sange til noget nyt.

Indra Rios-Moore har fundet ind til en lyd og et særligt samspil med saxofonist Benjamin Trærup og bassist Thomas Sejthen, som udgør kernen i Indra band. Live suppleres trioen af af to musikere, der frit bevæger sig rundt i diverse genrer, guitarist Søren Bigum og trommeslager Anders Vestergaard, som på hver deres instrument bidrager til, at koncerten bliver en oplevelse i international topklasse.

En koncert med Indra Rios-Moore tæller egne sange og nye personlige fortolkninger af blandt andre David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington.

Det er muligt at bestille spisning før koncerten. Billetter til koncert og/eller menu skal bestilles på Foderstoffens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce