Annonce
Midtfyns Posten

Musik på Midtfyn klar til første koncert i ny sæson

Charlotte Thaning, klaver, og Kristine Becker Lund, sopran, er kunstnerne, når Musik på Midtfyn inviterer til sæsonens første koncert. PR-foto
Kristine Becker Lund og Charlotte Thaning i koncert på Ringe Bibliotek
Annonce

Ringe: Det bliver med Kristine Becker Lund, sopran, og Charlotte Thaning, klaver, på scenen, når Musik på Midtfyn byder på den første koncert i den nye sæson. Det sker mandag 16. september kl. 19.30 på Ringe Bibliotek.

Formand Peter Fjelstad, Musik på Midtfyn, oplyser, at Kristine Becker Lund og Charlotte Thaning er to topprofessionelle kunstnere, som allerede flere gange har optrådt på Midtfyn i forskellige sammenhænge og konstellationer.

Charlotte Thaning og Kristine Becker Lund har sammensat et liedprogram, som hedder “Fra Sieben frühe til Vier letzte – en verden i opbrud”.

Kristine Becker Lund. PR-foto
Annonce

En tur rundt i Europa

Programmet afspejler perioden fra Alban Berg skrev "Sieben frühe Lieder", til Richard Strauss skrev "Vier letzte Lieder". Det vil sige tiden omkring 1.- og 2. verdenskrig, som var en brydningstid, hvor nye udtryk opstod i den europæiske musik.

Det bliver som en slags tur rundt i Europa med lieder fra komponister i forskellige lande, og undervejs bliver der fortalt om komponisterne, de pågældende lieder og om tiden, de blev til i.

Komponister som eksempelvis Alban Berg, Richard Strauss, Carl Nielsen, Rachmaninov, Hugo Alfvén, Benjamin Britten, Enrique Granados, Erik Satie og Debussy er repræsenteret.

Charlotte Thaning. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce