Annonce
Midtfyns Posten

Musikken spiller i midtfynsk landsby: Tre unge står bag 10 jazzkoncerter på to dage i Rudme

De to søskende Ludvig og Viktoria Holde Søndergaard, som begge er opvokset i Rudme, har sammen med Emil Madsen arrangeret weekendens jazz-dage i Rudme, hvor der bliver 10 koncerter fordelt over to dage. PR-foto
Tre unge arrangerer i weekenden 10 jazzkoncerter i en maskinhal i den musikalske midtfynske landsby.
Annonce

Rudme: Sommerens festivaler er aflyst i stor stil som følge af coronavirus, men længes du efter at høre levende musik, får du mulighed for det i den kommende weekend i Rudme.

Den midtfynske landsby med de mange kreative ildsjæle byder fredag 3. juli og lørdag 4. juli på i alt 10 jazzkoncerter under navnet "Jazz-dage i Rudme".

Jazz-dage i Rudme finder sted 3.-4. juli.

Initiativet til Jazz-dage i Rudme kommer fra de to søskende Ludvig og Viktoria Holde Søndergaard, som begge er opvokset i Rudme, men som nu bor i Aarhus, hvor de studerer på Det Jyske Musikkonservatorium. I tæt samarbejde med Emil Madsen, der netop er blevet optaget på Syddansk Musikkonservatorium, har de på kort tid fået sammensat et program af både lokale, nationale og internationale jazzmusikere.

De to dage med jazzkoncerter bliver afviklet i en stor, grå maskinhal på Rudmevej 101. Der bliver mulighed for at høre jazz i forskellige stilarter: nordisk jazz, moderne fusion, børnejazz, traditionel jazz og meget mere.

Der vil være 10 koncerter fordelt over to dage, og der bliver kun sat 75 billetter til salg pr. dag. Så man opfordres til at sikre sig en billet i god tid, hvis man vil opleve jazzen live og helt tæt på - måske for første gang i flere måneder.

Annonce

Gratis livestream

Foruden muligheden for at opleve koncerterne live, så bliver det hele også livestreamet via Facebook. Så hvis man ikke har mulighed for at komme fysisk, så kan man følge med på sin computer, telefon eller tablet derhjemme, eller hvor man befinder sig. Det er gratis at følge med på livestream. Facebooksiden hedder “Jazz-dage i Rudme”, og her kan læse mere om programmet og finde et link til billetsalget.

De tre unge musikere skal desuden selv spille til jazz-dagene, og de glæder sig til igen at kunne lytte på hinandens originale kompositioner, høre musik sammen og få inspiration.


Vi glæder os helt vildt.

Viktoria Søndergaard, Ludvig Søndergaard og Emil Madsen, arrangører af Jazz-dage i Rudme


Til jazz-dagene spiller blandt andre trommeslager Anders Mogensen, trompetist Mads La Cour, bassist Richard Andersson, guitarist Simon Krebs, pianist Jesper Hertz, trommeslager Kasper Tom, saxofonist Cesar Joaniquet og bassist Brice Soniano.

- Vi glæder os helt vildt, siger Viktoria Søndergaard, Ludvig Søndergaard og Emil Madsen i en pressemeddelelse.

Projektet er støttet af DMF, Gramex, DMF Odense, Faaborg-Midtfyn Kommune og JazzDanmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Midtfyns Posten

Bliv klogere på FN's verdensmål

Midtfyns Posten

40-års jubilæum

Annonce