Annonce
Midtfyns Posten

Nu kan du igen komme på biblioteket udenfor de betjente åbningstider

Bibliotekerne i Faaborg-Midtfyn udvider igen åbningstiderne, så lånere kan lukke sig ind ved hjælp af sundhedskort. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Siden den 18. maj har der ellers kun været adgang på bibliotekerne, når personalet var på arbejde.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Nu bliver det igen muligt for borgerne i Faaborg-Midtfyn at lukke sig ind på det lokale bibliotek udenfor den betjente åbningstid via sundhedskortet.

Fra mandag d. 26. oktober er åbningstiderne atter forlænget på alle kommunens biblioteker.

- Vi har arbejdet benhårdt på at få åbnet op for vores biblioteker igen og samtidig passe godt på både lånerne og personale, og vi er rigtig glade for, at vi nu kan nærme os de velkendte åbne biblioteker igen, siger biblioteksleder Birthe Mogensen i en pressemeddelelse.


Der vil som nu være sprit og handsker tilgængeligt på bibliotekerne samt ekstra rengøring. Det er vigtigt at huske myndighedernes retningslinjer med at benytte sprit og holde afstand, også når vi ikke er tilstede.

Birthe Mogensen, biblioteksleder


- Der vil som nu være sprit og handsker tilgængeligt på bibliotekerne samt ekstra rengøring. Det er vigtigt at huske myndighedernes retningslinjer med at benytte sprit og holde afstand, også når vi ikke er tilstede. Og så glæder vi os bare til at kunne modtage flere besøgende og få mere liv i vores biblioteker igen, siger hun.

De nye åbningstider er fordelt således, at der er åbent om aftenen på mandage og onsdage på bibliotekerne i Broby, Ringe og Årslev. Hvorimod Faaborg Bibliotek holder sent åbent tirsdage og torsdage.

De dage, hvor der er sent åbent, kan man lukke sig ind med sundhedskortet til klokken 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Caféquiz for tomandshold

Midtfyns Posten

Morgensang i Nazarethkirken

Annonce