Annonce
Midtfyns Posten

Nu tror de på det: Foderstofrevyen fyrer den af med halvandet års forsinkelse

Foderstofrevyen skulle have spillet fire udsolgte forestillinger i marts sidste år, men nu er de brave revyfolk fra Midtfyn klar til at underholde folk med revynumre i oktober. Privatfoto
Foderstofrevyen er efter halvandets års venten omsider klar til at underholde folk med revyforestilliinger i efteråret.

Midtfyn: Det var en flad fornemmelse, da Foderstofrevyen i marts sidste år stod klar til at opføre den årlige revy i Ryslinge Forsamlingshus.

For den 11. marts 2020 - blot to dage før den planlagte premiere - blev Danmark som bekendt lukket ned på grund af corona, og alle forestillinger måtte aflyses.

Foderstofrevyens formand, Henrik Skov, giver her udtryk for den dybe frustration, man stod med i foråret 2020:

Annonce

- Vi havde jo øvet intenst fra starten af januar, vi havde solgt billetter til fire udsolgte forestillinger, vi havde lavet aftaler med Ryslinge Forsamlingshus om den mad, der skulle serveres, vi havde købt ind til baren, vi havde lavet skilte, vi havde lavet programmer, vi havde skaffet sponsorer, vi havde designet borddækning, vi havde fået al vores regi på plads, al teknikken med lys og lyd var afprøvet, og alt var på plads omkring scenen.

- Vi var bare så klar til at få en fed premiere med en stopfyldt sal fredag den 13. marts 2020, fortæller Henrik Skov.

Skadesbegrænsning

Men Foderstofrevyen måtte nøjes med at glæde sig over at have gennemført generalprøven mandag den 9. marts sidste år - to dage efter blev Danmark lukket ned.

I stedet for at spille udsolgte forestillinger måtte Foderstofrevyen gå i gang med skadesbegrænsning. Aftaler skulle annulleres, lager skulle gøres op, og bestyrelsen besluttede , at alle kunder skulle have deres penge tilbage så hurtigt som muligt.

- Men efter afslutningen måtte vi jo desværre se, at halvdelen af de penge, vi havde sparet op gennem nogle år, forsvandt lige op i den blå luft, fortæller Henrik Skov.

Foderstofrevyen spiller i Ryslinge Forsamlingshus, og numrene fra de forestillinger, der ikke blev til noget i marts 2020, har været en tur gennem "vridemaskinen". Privatfoto
Annonce

Optimismen bobler

Men efter et coronatræls år bobler optimismen hos Foderstofrevyen.

- Nu tror vi på, at vi for pokker kan få lov til at lave lidt sjov revy for vores altid dejlige publikum, siger Henrik Skov.

- Nu kan vi se lyset, og vi har planlagt at lave vores fire "tabte" revyforestillinger i de to første weekender i oktober, siger Henrik Skov.


Alle de numre, vi havde klar til vores revy i marts 2020, har været en tur gennem ”vridemaskinen”

Hans Bruun, instruktør, Foderstofrevyen


- Alle de numre, vi havde klar til vores revy i marts 2020, har været en tur gennem ”vridemaskinen”. Nogle er blevet taget ud, da de ikke er så aktuelle mere, nogle er tilrettet, og så har vi fået nye numre i stakken, siger instruktør Hans Bruun, der har været med siden starten i 2007.

- Og alle vores skuespillere, hele vores orkester, og alle de andre omkring opbygningen og afviklingen af revyen har jo vadet rundt som nedlukkede cirkusheste i manegen, og alle vil bare så gerne i gang igen, siger Hans Bruun.

Foderstofrevyen spiller i Ryslinge Forsamlingshus fredag-lørdag den 1.-2. oktober og igen fredag-lørdag den 8.-9. oktober. Billetter kan bestilles fra 15. august på foderstofrevyen.dk og på revytelefon 30 74 10 06.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked ved Egeskov Mølle

Annonce