Annonce
Midtfyns Posten

Ny fodplejer i Ringe: Lenas verden ligger for dine fødder

Lena Holm har lejet et lokale hos Gislev Rejser i Ringe, hvor hun foreløbig er en dag om ugen med sin fodplejeklinik. Foto: Hardy Hounsgaard
Lena Holm har åbnet fodplejeklinik i Ringe én dag om ugen, og hun er overrasket over, hvor mange der allerede har booket en tid hos hende.

Ringe: Lena Holms verden ligger bogstaveligt talt for dine fødder, hvis du trænger til at få fødderne forkælet. Den 61-årige fodplejer har netop åbnet en fodplejeklinik i Ringe.

Hun har i forvejen en fodplejeklinik på Færgevej i Svendborg, men nu er hun også hver onsdag i sin nyåbnede klinik i Ringe. Her holder hun til i et lejet lokale hos Gislev Rejser på Lombjergevej 1 lige ved rundkørslen tæt ved motorvejen.

- Jeg har haft klinik i Ringe før, hvor jeg holdt til på Bygmestervej 21 indtil for halvandet år siden. Nu har jeg klinik i Svendborg, men jeg synes godt om Ringe og kunne godt se mulighederne i at åbne igen i Ringe, siger Lena Holm.

Højsæson for fodbehandling

Foreløbig er det kun én dag om ugen, hun er i Ringe, men det kan godt blive flere dage, hvis der er kunder til det. Onsdag den 28. april var hendes første åbningsdag i Ringe, og allerede inden hendes første dag i Ringe har hun fået mange bookninger.

- Jeg er allerede booket helt frem til den 19. maj, så jeg har også taget tirsdagen i brug den uge. Men det er også højsæson nu, hvor folk skal ud og have luftet fødderne, siger Lena Holm, der selv bor i Svendborg. Men hun holder af Ringe.

Lena Holm tog for tre år siden en uddannelse som fodplejer, og nu har hun klinik i Ringe én dag om ugen. Resten af tiden er hun i Svendborg. Foto: Hardy Hounsgaard

- Her er et meget aktivt borgerliv i Ringe, og folk kommer hinanden ved. Det kan man godt savne i Svendborg. Desuden er der et stort opland i Ringe, og så er beliggenheden lige ved motorvejen midt på Fyn en stor fordel. Det er nemt at komme hertil, også for pendlere, og jeg har flere kunder fra Svendborg, der hellere vil køre til Ringe i stedet for at skulle ind igennem Svendborg by og finde parkeringspladser, siger Lena Holm.

Annonce

14 måneders uddannelse

Det er tre år siden, at Lena Holm blev uddannet fodplejer fra Odense Fodplejeskole. Uddannelsen tager 14 måneder, og eksamensbeviset hænger i glas og ramme i hendes kliniklokale i Ringe.

- Jeg har en naturlig interesse for mennesker og deres helbred, siger Lena Holm.


Jeg laver skønhedsbehandlinger til fødder, men jeg kører også gerne ud og behandler i folks private hjem, hvis man ønsker det. Jeg har en fod i hver lejr.

Lena Holm


Men hun har været mange andre steder i arbejdslivet, inden hun i en moden alder fandt sig til rette i føddernes verden.

- Jeg er uddannet butiksassistent og har også lavet mad i et plejehjemskøkken. Men jeg har i mange år haft lyst til at tage uddannelsen som fodplejer, fortæller Lena Holm.

Lena Holm tilbyder behandling af fødderne hver onsdag i sin fodplejeklinik i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce

En fod i hver lejr

I sin klinik tager hun imod alle slags kunder, der skal have fjernet hård hud, lakeret negle eller på andre måder have plejet deres fødder.

- Jeg laver skønhedsbehandlinger til fødder, men jeg kører også gerne ud og behandler i folks private hjem, hvis man ønsker det. Jeg har en fod i hver lejr, siger Lena Holm.

Med klinik i både Svendborg og Ringe skal hun nu betale husleje to steder, men til gengæld får hun flere kunder.

- Det koster ikke så meget at leje lokalet her i Ringe, og en dag med kunder i Ringe er nok til, at jeg kan tjene penge på det, siger Lena Holm.

Man kan læse mere om hendes behandlinger på hendes hjemmeside: www.fodplejeklinikkensvendborg.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce