Annonce
Midtfyns Posten

Ny gårdbutik: – Vi vil gøre vores bedste for at holde den gode kvalitet

Ægteparret Anne-Sophie Grundsøe og Rasmus Klingenbjerg Henriksen har knoklet for at blive klar til åbningen af Gårdbutikken Kuskehuset. Foto: Nanna Lørup Buch
Ægteparret Anne-Sophie Grundsøe og Rasmus Klingenbjerg Henriksen har åbnet en ny gårdbutik på Nordskovvej 37 i Gestelev.
Annonce

Gestelev: Det er vigtigt med en gårdbutik i lokalområdet, mener 31-årige Anne-Sophie Grundsøe og 32-årige Rasmus Klingenbjerg Henriksen, der bor i Gestelev. Derfor slog ægteparret til med det samme, da de så på Facebook, at ejerne af gårdbutikken på Assensvej 78 nær Espe ledte efter nogen, der ville videreføre deres gårdbutik.

- Vi har selv handlet meget i gårdbutikken og synes, det var synd, hvis der ikke skulle være én længere, siger Anne-Sophie Grundsøe, der er skolelærer.

Fredag 17. maj klokken 10 slog parret dørene op til deres nye gårdbutik, Gårdbutikken Kuskehuset, der ligger på Nordskovvej 37 i Gestelev.

- Vi glæder os til at sige hej til alle, der kommer i butikken. Vi håber, vi kan få mange af de samme trofaste kunder med herover - vi vil gøre vores bedste for at holde den gode kvalitet, siger hun.

Den nye gårdbutik slog dørene op til heldagsregn fredag 17. maj. - Det er super uheldigt, sagde Rasmus Klingenbjerg til den opdagelse. Foto: Philip Nordentoft.
Annonce

Friske Fynske Fristelser

Ægteparret vil videreføre den tidligere gårdbutiks vision om "Friske Fynske Fristelser".

- Vi kommer til at sælge assorterede grøntsager, der passer til sæsonen. Vi benytter os af forskellige fynske leverandører, siger Anne-Sophie Grundsøe, som har fået hjælp til at komme i gang af de nu tidligere gårdbutikejere på Assensvej.

På sigt drømmer parret om et lidt bredere sortiment, fortæller Rasmus Klingenbjerg Henriksen, der har været livvagt de sidste ti år.

- Til at starte med, bliver det meget det samme sortiment som i den tidligere gårdbutik, men vi vil gerne udvikle det og lave det til vores eget - med et bredere sortiment på sigt, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce