Annonce
Midtfyns Posten

Ny hjemmeside: Fælles digital platform skal præsentere Midtfyn

Sådan ser forsiden på Mitmidtfyn.dk ud på mobilen. PR-foto
Hjemmesiden mitmidtfyn.dk skal sammen med en en facebookside og en instagram-profil præsentere Midtfyn, fortælle om lokalområderne og henvise til handels- og erhvervslivet.
Annonce

Midtfyn: En ny fælles platform for Midtfyn har set dagens lys. Den nye hjemmeside www.mitmidtfyn.dk skal sammen med egen facebookside og instagram-profil tilsammen danne rammerne om en ny fælles digital platform til præsentation af et samlet Midtfyn.

Formålet med hjemmesiden er at præsentere og brande et samlet Midtfyn, fortælle om lokalområderne på Midtfyn, det mangfoldige foreningsliv samt henvise til handels- og erhvervslivet.

- Vi har brug for hinanden på Midtfyn for at forblive et attraktivt og dejligt område at bo, leve og arbejde i, og denne hjemmeside skulle gerne være et af midlerne til at give Midtfyn optimal eksponering i samlet forstand, lyder det i en pressemeddelelse fra Annette Poulsen, der er med i Byforum Ringe og med i arbejdsgruppen bag hjemmesiden.


Vi har brug for hinanden på Midtfyn for at forblive et attraktivt og dejligt område at bo, leve og arbejde i.

Annette Poulsen


- Med mitmidtfyn.dk er det lykkedes os at skabe en hjemmeside, hvor du som potentiel tilflytter kan surfe rundt på siden og få inspiration til om vores skønne Midtfyn kunne være det sted hvor ’drømmen om det gode liv’ skal gå i opfyldelse. Men det er også siden, hvor du som allerede herboende lokal Midtfyns-borger gerne skulle blive klogere på dine lokalområder – og ikke mindst kunne læse relevante nyheder fra egnen samt få tips til, hvad der sker af arrangementer i de forskellige byer på Midtfyn, fortsætter hun.

Annonce

Foreninger skal hjælpe til

Ideen med hjemmesiden opstod i forbindelse med planlægningen af en fælles midtfynsk bosætningsmesse i august sidste år, hvor drivkræfterne bag var Max Ravn, Gunnar Landtved og Anders-Peter Andersen (fra henholdsvis Byforum Ringe, Ryslinge og Gislev Lokalråd).

Bosætningsmessen blev aflyst, men lysten til at færdiggøre hjemmesiden var intakt. Arbejdet omkring den fælles hjemmeside har siden årsskiftet løbende været præsenteret for lokalrådene på Ringe-egnen, som sammen med Ringe Handelsstandsforening samt Erhverv Midtfyn har udvist positiv opbakning til den nye digitale platform.

Mitmidtfyn.dk er en dynamisk side, hvor foreninger m.v. har mulighed for løbende at indsende deres egne arrangementer og relevante nyheder fra de forskellige lokalområder på Midtfyn.

Mitmidtfyn.dk er en fælles portal, der skal fortælle om det midtfynske område. Screenshot fra hjemmesiden
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Hjemmebagt fynsk brunsviger-blues

Midtfyns Posten

Julekoncert i Sdr. Nærå Kirke

Midtfyns Posten

Julevandring rundt i Ringe

Midtfyns Posten

10.000 julelys i Sdr. Nærå

Annonce