Annonce
Midtfyns Posten

Ny redaktør på Midtfyns-redaktionen

Ane Johansen bliver ny lokalredaktør for Midtfyns-redaktionen per 1. juni. Foto: René Vaaben Johansen
Annonce

Midtfyn: 1. juni er det skiftedag på avisens Midtfynsredaktion. Efter mere end 10 år slipper lokalredaktør Tim Visti nemlig roret for i stedet at overtage ansvaret for Fyens Stiftstidendes læsermøder i Café Stiften og for Det Fynske Folkemøde.

Kursen for journalistikken i det midtfynske område skal i stedet sættes af 24-årige Ane Johansen, der bliver ny lokalredaktør.

Ane Johansen kom til Midtfynsredaktionen i oktober 2018, og siden har hun markeret sig som en stærk nyhedsreporter med blik for både kontante nyhedshistorier og fortællinger, der går lige i hjertet.

- Lokaljournalistik skal i den grad være nærværende og handle om alt det gode, der sker i vores område. Og mindst ligeså vigtigt er det, at vi holder et vågent øje med magthaverne og de beslutninger, de træffer. For i sidste ende er det jo de beslutninger, som får indflydelse på vores hverdag, siger Ane Johansen.

Siden 2017 har Tim Visti udover at være lokalredaktør på Midtfyn været redaktionschef for en række af Fyens Stiftstidendes andre lokalredaktioner. Dén opgave kan Tim Visti nu give ekstra opmærksomhed samtidig med ansvaret for avisens læsermøder og flere andre opgaver med at udvikle journalistikken og relationerne til læserne.

- Det er et kæmpe privilegium at være med til at sætte dagsordenen og fortælle historier fra sit lokalsamfund til resten af Fyn og verden. Så det er ikke særlig nemt at sige farvel til jobbet som lokalredaktør. Men nu gør jeg det alligevel, og efter at have arbejdet tæt sammen med Ane i halvandet år, er jeg sikker på, at hun bliver en fremragende redaktør, siger Tim Visti.

Ane Johansen er opvokset i Skallebølle ved Vissenbjerg, og hun kender derfor alt til livet i den slags små og lidt større lokalsamfund, som det midtfynske område er så rig på. Men selv om hun efter halvandet år på redaktionen har besøgt en stor del af Midtfyn i jagten på gode historier, er der selvsagt stadig steder, hvor nyhedsnæsen ikke har været forbi endnu.

- Jeg glæder mig til at lære Midtfyn meget bedre at kende, og jeg håber ikke, at læserne er blege for at tage fat i mig, hvis de har gode idéer til midtfynske historier, som fortjener at blive fortalt. Min dør står altid åben, siger hun.

Har du et tip til den nye midtfynske lokalredaktør, så skriv til hende på anjoh@fyens.dk, eller stik hovedet ind på redaktionen i Østergade i Ringe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce