Annonce
Midtfyns Posten

Ny uddeler i Ferritslev vil styrke brugsens rolle i lokalsamfundet

33-åige Troels Olsen er efter flere år som souschef i en række Coop-butikker for første gang blevet uddeler, og han ser frem til at sætte retningen for Superbrugsen i Ferritslev. Foto: Hardy Hounsgaard
Troels Olsen er ny uddeler i Superbrugsen i Ferritslev, og han ser frem til at gøre brugsen mere synlig i lokalsamfundet. Samtidig vil han have flere af de mange forbipasserende på Ørbækvej til at købe ind i butikken.
Annonce

Ferritslev: Der er kommet en ny mand i spidsen for Superbrugsen i Ferritslev. Troels Olsen er navnet på den nye uddeler, og det er første gang, den 33-årige uddeler er chef for en butik.

Efter sin elevtid i Superbrugsen i Kerteminde i 2006 har han haft forskellige jobs som souschef i Superbrugsen i Nr. Aaby, i Kvickly på Skibhusvej i Odense og i Superbrugsen i Søndersø. Sidstnævnte sted var han fra 2017, indtil han søgte og fik jobbet som uddeler i Ferritslev, hvor han tiltrådte den 1. september.

- Jeg har altid drømt at få min egen butik, og jeg kan godt lide at være med til at sætte retningen, siger Troels Olsen.

Han afløser Henning Jørgensen, der i juni stoppede som uddeler i Ferritslev efter 15 år på posten.

Annonce

Byens samlingssted

Troels Olsen ser frem til at være en del af et aktivt lokalsamfund i Ferritslev.

- Det er den mindste af de butikker, jeg har været i. Den er cirka halvt så stor som den i Søndersø. Men det er en butik med et godt og engageret personale, siger Troels Olsen.

Der er omkring 20 ansatte i Superbrugsen i Ferritslev, hvor der har været brugs siden 1893.


Jeg har altid drømt at få min egen butik, og jeg kan godt lide at være med til at sætte retningen.

Troels Olsen, uddeler Superbrugsen Ferritslev


- Vi skal vise, at vi er en del af lokalsamfundet. Vi har i kraft af vores OK-benzinordning sponsorater for blandt andet spejderne og Rolfhallen, og vi skal være byens samlingssted, siger Troels Olsen om sin butik, hvor der også er pakkeudlevering.

- Vi vil også gerne have flere aktiviteter i butikken, når vi er på den anden side af de her coronatider, siger Troels Olsen.

Annonce

Fat i bilisterne

Men han vil også i højere grad satse på at få fat i mange af de bilister, der kører forbi ude foran butikken på den stærkt trafikerede Ørbækvej, der er hovedfærdselsåren mellem Ørbæk og Odense.

- Vi skal gøre det attraktivt og nemt for de mange forbipasserende, så de kan svinge ind og handle på vej hjem fra arbejde. Det kræver, at vi har de rigtige varer. Vi skal have et højt niveau på basisvarer, siger den nye uddeler.

I en by med 1000 indbyggere er det ingen selvfølge at have en butik med så stort et udvalg som Superbrugsen. Derfor er kunderne, der kører gennem byen, vigtige.

- Vi har et stort salg af sandwich midt på dagen, hvor folk stopper ind og køber frokost. Vi vil også gøre mere ud af at fortælle folk om vores mad ud af huset. Vi har en dygtig slagter og en fin delikatesseafdeling, siger Troels Olsen.

Annonce

Fra underskud til overskud

Efter tre år med underskud, som blandt andet skyldtes færre kunder som følge af fjernvarme-gravearbejde, der vanskeliggjorde adgangen til butikken, kunne Superbrugsen i Ferritslev på den seneste generalforsamling i juni præsentere et regnskab for 2019 med et lille plus på 9.879 kr.

- Det går den rigtige vej, konstaterer Troels Olsen.

Som nabo til Superbrugsen i Ferritslev ligger Fakta, men Troels Olsen ser ikke discountbutikken, der også er en del af Coop-familien, som en konkurrent.

- Fakta er et fint supplement til os. Det er godt for lokalsamfundet, at der er mere end én butik, siger Troels Olsen.

Han bor i Seden nordøst for Odense sammen med sin kæreste Trine, der er radiograf på OUH, samt børnene Jakob på fem år og Mathias på 17 måneder.

- Det tager 20 minutter at komme fra Seden til Ferritslev, og på vejen hjem er det en fin måde at koble af fra arbejde, så jeg kan være familiefar, når jeg kommer hjem, siger Troels Olsen.

Troels Olsen

Troels Olsen er 33 år og har siden 1. september været uddeler i Superbrugsen i Ferritslev.

Inden da har har han været elev i Superbrugsen i Kerteminde samt souschef i Superbrugsen i Nr. Aaby, Kvickly på Skibhusvej i Odense og Superbrugsen i Søndersø.

Han bor i Seden nordøst for Odense sammen med sin kæreste Trine, der er radiograf på OUH, samt børnene Jakob på fem år og Mathias på 17 måneder.

Troels Olsen har tidligere været i større butikker end Superbrugsen i Ferritslev. Men for en by med cirka 1000 indbyggere er Superbrugsen en relativt stor butik med et righoldigt udvalg af varer. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce