Annonce
Midtfyns Posten

Ny virksomhed: Elektriker i stødet til nye udfordringer

Rasmus Larsen er nyuddannet el-installatør og har med adresse i Kirkeby etableret virksomheden Gudi-el.dk. Foto: Michael Thorbjørnsen
Elektriker Rasmus Larsen har taget skridtet videre til elinstallatør og har etableret egen virksomhed, hvis navn er inspireret af navnene på hans egne børn.

Kirkeby: Rasmus Larsen har i 13 år arbejdet som elektriker for diverse virksomheder på Fyn, men for et par år siden fik Rasmus Larsen, der er bosat i Kirkeby, lyst til at blive selvstændig.

- Der er godt gang i el-branchen for tiden og stor efterspørgsel på elektrikere, så det var et optimalt tidspunkt at tage et nyt skridt i mit liv, siger den 45-årige elektriker.

Rasmus Larsen påbegyndte derfor den to-årige uddannelse til el-installatør, hvor man tilegner sig en dybdegående indsigt i elforsyning, styring og regulering, projektering og opbygning af komplette energisystemer, samt viden til at kunne arbejde som leder inden for installationer eller drive selvstændig virksomhed med el-autorisation.

- Altså en autorisation til også at godkende og skrive under på veludført el-arbejde, forklarer Rasmus Larsen.

Børnenes navne

Da uddannelsen var i hus i det tidlige forår, etablerede han pr. 1. april virksomheden Gudi-El.dk, hvor første del af navnet er hentet fra Rasmus Larsens egne børns navne: Gustav og Dicte.


Der er godt gang i el-branchen for tiden og stor efterspørgsel på elektrikere, så det var et optimalt tidspunkt at tage et nyt skridt i mit liv.

Rasmus Larsen


- Så har jeg dem på en måde med på arbejde hver dag, og det er en god fornemmelse, begrunder han.

Gudi-El.dk har hjemadresse i privaten på Trollekrogsvej 8 i Kirkeby, og foreløbig har Rasmus Larsen ingen at dele arbejdsopgaver med.

- Planen er stille og roligt at udvide virksomheden og dermed også få tilknyttet ansatte, siger han.

Annonce

Store og små opgaver

Gudi-El.dk beskæftiger sig med alle former for el-tekniske opgaver - store som små, lige fra huseftersyn og belysning til større opgaver i landbruget og industrien.

- Desuden "lejer" jeg mig ud til kolleger i branchen, hvis de har brug for ekstra hænder i en tid, hvor der virkelig er efterspørgsel på dygtige elektrikere, siger Rasmus Larsen.

Med bopæl i den nordlige del af Svendborg Kommune er han åben over for opgaver i det midtfynske.

- Kirkeby er tæt på det midtfynske område, og Midtfyn er en naturlig del af mit kundegrundlag, siger Rasmus Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce