Annonce
Midtfyns Posten

Nyansættelse: Erfaren driftsøkonom og revisor flytter til Landbrugsrådgivning Syd i Svendborg

Bo Ellegaard Nielsen fra Øster Hæsinge er ansat som driftsøkonom og revisor hos Landbrugsrådgivning Syd. PR-foto
Annonce

Ø. Hæsinge: Pr. 1. november er Bo Ellegaard Nielsen, 52 år og bosat ved Øster Hæsinge, ansat som driftsøkonom og revisor hos Landbrugsrådgivning Syd på Fyn.

Bo Ellegaard Nielsen er et velkendt ansigt hos mange landmænd, idet han kommer fra en stilling som virksomhedskonsulent ved Velas i Vissenbjerg, hvor han har været i 24 år: Først hos Agrogården, senere hos Centrovice og til sidst Velas.

Han er uddannet jordbrugsteknolog og senere merkonom. Han ser frem til at stille sine mange års erfaring til rådighed for både store og små landbrugskunder hos Landbrugsrådgivning Syd.

Han har siddet med i flere gårdråd og har en god forståelse af sammenhængen rundt om på bedriften. Han kan blandt andet rådgive om skat, strategi, finansiering og budgettering samt udarbejdelse af handlingsplaner.

Derudover har han speciale i årsrapporter og business check. Fra sit mangeårige virke i rådgivningsbranchen har han desuden fingeren på pulsen i forhold til bankerne på Fyn og gode relationer til mange af dem.

Bo Ellegaard Nielsen glæder sig til at være med til at præge udviklingen i en rådgivningsvirksomhed og til at genoptage det tætte samarbejde med sine tidligere kolleger, økonomiassistent Lis Løvendal samt revisor og ejendomskonsulent Niels Jepsen, som også for nyligt er ansat hos Landbrugsrådgivning Syd.

Privat bor han sammen med sin familie på Bos fødehjem; et mindre landbrug med 56 ha ved Øster Hæsinge, Faaborg.

Udover natur og jagt går en stor del af fritiden med håndbold og foreningsarbejde i den lokale klub Faaborg ØH.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

10.000 julelys i Sdr. Nærå

Midtfyns Posten

Åben datastue i Husmandsstedet

Annonce