Annonce
Midtfyns Posten

"Nysgerrig på naturen" i Liv i Stationen

Annonce

Ringe: Fire lokale kunstnere er blevet "Nysgerrige på Naturen" og omsætter denne nysgerrighed til malede billeder og fotos. Hanne Raunsmed og Iben Warburg udstiller deres billeder sammen med Johnny Kristensen og Anita Billes fotos i "Liv i Stationen" fra fredag 6. december.

Fælles for de fire udstillere er, at de alle holder af at udtrykke sig med foto, maleri og tegning - og ikke mindst holder de af naturen. Der er fernisering med musikindslag og lidt til ganen fredag 6. december kl. 14.

Lørdag 14. december kl. 10 indbydes interesserede til at fange kreativiteten og få tegneglæden tilbage ved at og tegne og lave julekort sammen med Hanne Raunsmed og Iben Warburg.

Publikum vil til ferniseringen og i løbet af udstillingsperioden kunne møde de fire kunstnere, hvor de indbyder til samtale om din nysgerrighed på naturen:

Lørdag 7. december er det Anita Bille, fredag 13. december er det Iben Warburg, lørdag 14. december kommer Hanne Raunsmed og Iben Warburg, mens Johnny Kristensen er der lørdag 21. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce