Annonce
Midtfyns Posten

Nytårsfest med Willy Egmose Trio

Willy Egmose Trio giver koncert hos Sdr. Nærå Valgmenighed fredag 10. januar kl. 19. PR-foto
Sdr. Nærå Valgmenighed fejrer 145-års fødselsdag med koncert med jazztrio.
Annonce

Sdr. Nærå: Sdr. Nærå Valgmenighed fejrer fredag 10. januar sin 145-års fødselsdag. Det sker med en koncert i valgmenighedskirken med den landskendte jazztrio, Willy Egmose Trio, der gennem en menneskealder har optrådt i et utal af forskellige sammenhænge: i kirker, koncertsale, kulturforeninger, jazzklubber, på højskoler, ved korstævner, og i indland såvel som udland.

Trioen er ikke mindst kendt for deres jazzede bearbejdelser af vores mest kendte og elskede salmer, men de er også blevet berømmet som foregangsmænd for rytmisk musik i kirken, herunder nye, rytmiske salmer. Dette pionerarbejde bygger på en stor og varm kærlighed til traditionen, oplyses det i en pressemeddelelse.

Willy Egmose og hans to kolleger i trioen spiller i en swingende og medrivende stil, som ifølge arrangørerne giver tilhørerne en herligt ubekymret følelse af velbehag, og sammen har de indspillet adskillige cd'er sammen.

Først er der koncert i kirken kl. 19.00, og derefter indbyder valgmenigheden til en hyggestund med fællessang og lidt godt til ganen.

Der er fri entré, og alle er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Åben datastue i Husmandsstedet

Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce