Annonce
Midtfyns Posten

Nyt i Ringes største butik: Brugsen får frisk bagerbrød

Jonas Jakobsen, uddeler i Superbrugsen i Ringe, ser frem til at få friskbagt brød på hylderne i butikken. Foto: Hardy Hounsgaard
Superbrugsen i Ringe kan snart tilbyde kunderne friskbagt brød og kager.
Annonce

Ringe: Duften af nybagt brød vil snart brede sig i Superbrugsen i Ringe. Fra mandag den 2. november vil byens største butik have friskbagt brød alle ugens dage.

- Vi har indgået en aftale om at få leveret friskbagt brød hver dag fra Superbrugsen i Søndersø, hvor de har eget bageri. Vi har desværre ikke plads til at have eget bageri, men det tager kun en time at køre fra Søndersø til Ringe, og bageriet i Søndersø leverer i forvejen til flere andre brugser, siger Jonas Jakobsen, uddeler i Superbrugsen i Ringe.

De midtfynske brugskunder kan se frem til friskbagt rugbrød, hvedebrød, specialbrød, wienerbrød, tørkager og nogle dage også flødekager.

Annonce

Frisk brød på hylderne

I dag har Superbrugsen i Ringe bakeoff-brød, men nu kommer der frisk brød på hylderne.

- Mange har klandret os for vores brød, når vi har spurgt folk om, hvad de synes om vores butik. Det gør vi noget ved nu og får frisk brød ind på de eksisterende hylder. Så ser vi, hvordan det går med salget, siger Jonas Jakobsen.

Dermed udelukker han ikke, at den nye brødafdeling med tiden skal have mere plads eller et selvstændigt areal. Men foreløbig bliver brødet en del af den eksisterende butik.


Mange har klandret os for vores brød, når vi har spurgt folk om, hvad de synes om vores butik. Det gør vi noget ved nu og får frisk brød ind på de eksisterende hylder.

Jonas Jakobsen, uddeler Superbrugsen Ringe


- Det passer godt til vores profil at have friskbagt brød. Vi vil gerne være et kvalitetssupermarked, hvor vi også har en god slagter- og delikatesseafdeling, og med frisk brød kan vi også skille os ud fra vores konkurrenter, siger Jonas Jakobsen.

Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Fyraftenssang i Sdr. Nærå kirke

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Annonce