Annonce
Midtfyns Posten

Nyt liv på Torvet: Foreninger åbner midlertidig Boost din by-butik

MitMidtfyn, Byforum Ringe og Faaborg-Midtfyn Kommune er gået sammen om at åbne en midlertidig butik i den gamle Punkt 1-butik på Torvet i Ringe. Det sker som en del af Boost din by-kampagnen, fortæller Hanne Raunsmed (i grøn jakke), der tidligere på ugen mødtes med de øvrige partnere. Foto: Ane Johansen
Mød din avis, din lokale forening eller arkitekten bag planerne for Torvet, når Boost din by-butikken åbner torsdag, fredag og lørdag.

Ringe: Den gamle Punkt 1-butikken på Torvet i Ringe har nu stået tom i to år. Men torsdag, fredag og lørdag i uge 16 bliver der atter lys i butiksvinduerne.

Det sker som en del af Boost din by-kampagnen, som Midtfynsposten og Ringe Handelsstandsforening står bag.

Det er imidlertid foreningen MitMidtfyn, Byforum Ringe og Faaborg-Midtfyn Kommune, der har taget initiativ til Boost din by-butikken på den centrale placering midt i byen.

Annonce


Vi vil gerne vise, hvad vi har at byde på i Ringe. Og vi vil gerne vise, at vi står sammen, selv om corona har gjort det svært for foreningerne det seneste år.

Hanne Raunsmed, Faaborg-Midtfyn Kommune


- Vi vil gerne vise, hvad vi har at byde på i Ringe. Og vi vil gerne vise, at vi står sammen, selv om corona har gjort det svært for foreningerne det seneste år, forklarer Hanne Raunsmed, der er projektleder i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Den konkrete plan er endnu ikke helt fastlagt, selv om de store linjer er på plads.

Billederne på vinduerne pilles af, så der kommer lys i butiksvinduerne, når Boost din by-butikken åbner 22.-24. april. Foto: Ane Johansen

I butikken kan du for eksempel møde de forskellige foreninger og aktører på Midtfyn - herunder MitMidtfyn, Byforum Ringe, Ringe Bio, Midtfyns Festival og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne.

Du kan også få en snak med et par af journalisterne fra denne avis, som gerne tager imod både ris, ros og tip til gode midtfynske historier.

Hør nyt om Torvet

Sidst men ikke mindst vil arkitekter fra arkitektfirmaet Gustin, der står for at opgradere Torvet  med blandt andet flere træer, fredag eftermiddag være til stede og fortælle om de nyeste skitser.

- Meget er fastlagt nu, men hvis man har input, er der stadig plads til små ændringer, fortæller Hanne Raunsmed, der også har en finger med i spillet i den sag.

Hun forsikrer desuden, at der ikke bliver lukket flere ind, end hvad coronarestriktionerne tillader, at øvrige restriktioner også overholdes, og at der naturligvis vil være håndsprit til rådighed.

Alle er velkomne i løbet af de tre dage.

Hvis du er medlem af en forening, som gerne vil være med, kan du kontakte Hanne Raunsmed på 72 53 20 80 for at tilmelde dig.

Butikken har åbent torsdag den 22. april og fredag den 23. april klokken 10-17. Lørdag den 24. april har butikken åbent klokken 10-12. Der vil desuden være lidt musik og en kop kaffe at varme sig på.

Grafik: Mikkel Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Klumme: Ekspropriation

Annonce