Annonce
Midtfyns Posten

Nyt moderne fitnesscenter i Ryslinge

Fitnesscenteret drives af frivillige, og der er mulighed for at få prøvetimer flere gange i løbet af ugen, både formiddag og eftermiddag. PR-foto
Fitnesscenteret er indrettet i lyse og venlige farver og helt uden spejle, og der er ingen håndvægte, men kun kardioudstyr og cirkeltræningsmaskiner.
Annonce

Ryslinge: Da man i foråret 2018 holdt åbningsfest for at markere at Ryslinge Hallen overgik til byens borgere, var der en stor opfordring til, at der skulle være et fitnesscenter i hallen.

Denne opfordring blev taget alvorligt, og lige siden har frivillige knoklet for at lavet et fitnesscenter til gavn for alle byens borgere og hallens brugere.

I weekenden 24.-25. august var der officiel indvielse af fitnesscenteret og byens lokale politiker, Kim Aas Christensen, klippede den røde snor til fitnesscenteret og erklærede det for åbent. Begge dage strømmede det ind med nysgerrige, som gerne ville se og prøve det nye fitnesscenter, og rigtig mange meldte sig ind med det samme.

Fitnesscenteret er indrettet i lyse og venlige farver og helt uden spejle, og der er ingen håndvægte, men kun kardioudstyr og cirkeltræningsmaskiner. Det er bygget op ud fra, at man starter med en opvarmning af kroppen i 5-10 minutter på en af de seks kardiomaskiner, stepmaskine, crosstrainer, løbebånd, spinningcykel, motionscykel eller romaskine. Derefter fortsætter man til cirkeltræningsanlægget, som består af 10 maskiner, samt to kardiomaskiner.

Annonce

Brugervenlige maskiner

Maskinerne er yderst brugervenlige og kræver ikke indstilling. Belastning foregår ved elastikker, som sikrer en let og smidig bevægelse. Når man træner i cirkeltræningsanlægget, er der en klokke, som styrer træningen – man skifter maskine hver gang klokken giver signal, og når man har trænet en omgang, så er der gået ni minutter. Det anbefales at træne 2-3 omgange, så inklusiv opvarmning, kan man få en god og komplet træning af hele kroppen på en halv time.

Fitnesscenteret drives af frivillige, og der er mulighed for at få prøvetimer flere gange i løbet af ugen, både formiddag og eftermiddag. Man kan vælge at betale en fast pris for en måned, men man kan også tegne abonnementer for en længere periode og opnå rabat.

Når man er indmeldt, så får man en adgangsgivende brik som giver adgang til fitnesscenter og omklædning/bad kl. 6-23 alle ugens dage. Man melder sig ind via Ryslingehallens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce