Annonce
Midtfyns Posten

Nyt stort hovednavn: Lørdagsrock venter på Midtfyns Festival

Magtens Korridorer med Johan Olsen som forsanger er seneste navn på plakaten til Midtfyns Festival 2021. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Magtens Korridorer er nyt navn på plakaten til Midtfyns Festival, der finder sted i starten af september.

Ringe: De frivillige folk bag Midtfyns Festival fortsætter med at lancere store danske navne til årets musikbegivenhed i Ringe.

Festivalen har netop offentliggjort, at Magtens Korridorer spiller på dyrskuepladsen i Ringe lørdag den 4. september.

- Der er ingen tvivl om, at vi skal have strammet bardunerne og slået pløkkerne ekstra hårdt i, når Magtens Korridorer fyrer op under teltdugen. Bandet formår som få andre at blæse publikum bagover, og vi er stolte over, at de har valgt at lægge vejen for Midtfyns Festivalen, siger festivalleder Kim Skovby Klindt i en pressemeddelelse.

Magtens Korridorer slog igennem i 2005 med albummet "Friværdi", hvor sangen "Lorteparforhold" hurtigt blev et kæmpe hit. I år udsender bandet, som har Johan Olsen i forgrunden, albummet "Club Promise", og det er det ottende studiealbum fra Magtens Korridorer.

Annonce

Fra maj til september

Med på scenen har Johan Olsen trommeslageren Anders Ramhede, Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys) og Terkel Møhl på bas, og Magtens Korridorer er et unikt liveband, som sætter liv i barrikaderne og inviterer til en stemningsfuld fest, lyder det i pressemeddelelsen.

Tidligere har Midtfyns Festivalen blandt andre sat Sanne Salomonsen, Hardinger Band, Blues Brothers Souvenir Show og Lasse Helner på festivalplakaten. Festivalen skulle efter planen have fundet sted i maj, men på grund af coronasituationen valgte festivalfolkene i midten af januar at flytte årets udgave til den 3. og 4. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce