Annonce
Midtfyns Posten

Nyt tilbud skal afhjælpe ensomhed

Annonce

Faaborg-Midtfyn: Røde Kors Midtfyn samarbejder med Faaborg Midtfyn kommune og Boblberg og har udviklet en platform, hvor det bliver lettere at skabe fællesskaber og hjælpe mennesker, der står udenfor fællesskabet.

Med SnakSammen får enlige eller ensomme borgere mulighed for at snakke med en Røde Kors-frivillig via en pc/tablet eller telefon. Samarbejdet med Boblberg har gjort det muligt, og det er ikke besværligt, lyder det i en pressemeddelelse.

Samtalerne mellem borgerne og den Røde-Kors frivilige er for at hjælpe den ensomme videre til relationer og nye fællesskaber. Der er således tale om et helt nyt frivilligt tilbud til ensomme og sårbare mennesker.

SnakSammen er også en ny fleksibel form for frivillighed, hvor den frivillige selv bestemmer, hvor tit og hvornår de vil deltage i SnakSammen.

SnakSammen.dk er et tilbud til ALLE borgere, der savner selskab, nogen at snakke med eller føler sig ensomme.

På hjemmesiden SnakSammen.dk kan man finde en Røde Kors-frivillig at snakke med. Det hele foregår som en videosamtale.

Der kan snakkes om alt mellem himmel og jord, det kan være fælles interesser, om nyheder, om hverdagen, om oplevelser og om glæder og sorger.

Og man kan som bruger vælge at snakke med forskellige frivillige fra gang til gang.

Samtalen varer ca 15 minutter, og man kan selvfølgelig booke flere samtaler.

SnakSammen.dk er ikke et rådgivningstilbud. Hvis der er behov for rådgivning henviser vi til rådgivningdanmark.dk eller lokale rådgivningscentre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce