Annonce
Midtfyns Posten

Ombygning på Midtfyn: Netto i Ringe lukker - og åbner igen med helt nyt koncept

Butikschef Lars Nielsen glæder sig til at byde kunderne velkommen i den genåbnede Netto torsdag den 18. juni. Foto: Signe Andersen
Dagligvarebutikken i centrum skal ombygges og lukkede derfor midlertidigt fra og med søndag den 17. maj
Annonce

Ringe: I de kommende uger må kunderne kigge langt efter kernerugbrød og andre dagligvarer på Nettos matrikel i Ringe. Butikken lukker midlertidigt for at undergå en større ombygning til "fremtidens discountbutik", fortæller butikschef i Netto Lars Nielsen:

- Vi vil gerne skabe en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Butikken bliver i endnu højere grad end nu indrettet efter kundernes efterspørgsel med et stort fokus på ferskvarer, convenience samt en nem navigering rundt i butikken. Vi indfører også Scan&Go, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer, mens man køber ind.

Den gennemgribende renovering omfatter både ny indretning, nye farver og nye indkøbsmuligheder og er derfor ikke noget, der kan klares på et par dage. Først torsdag den 18. juni kan borgerne kigge indenfor i den nyrenoverede butik.

- Butikken vil være lukket i fire uger på grund af ombygningen. Men vi glæder os meget til at tage imod kunderne igen den 18. juni og vise vores nye butik frem. Hele personalet har allerede været på tur til den nye Netto-butik i Svendborg for at se konceptet i praksis, og vi er alle meget begejstrede. Vi håber selvfølgelig, kunderne vil tage lige så godt imod fremtidens Netto, udtaler Lars Nielsen.

Annonce

Netto investerer en milliard kroner i nye butikker i 2020

Nettos nye butik i Ringe er en af i alt 80 butikker, Netto enten bygger eller renoverer i 2020. Målsætningen er, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres i overensstemmelse med det nye koncept. Alene i 2020 investerer butikskæden en milliard kroner i nye butikker. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt af Netto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Midtfyns Posten

SF har valgt ny bestyrelse

Annonce