Annonce
Midtfyns Posten

Open by Night i Ringe: Familiehygge i byen

Anastasia Musina og Iuri Garvona hyggede sig på legepladsen på Torvet i Ringe sammen med deres to-årige datter Theia. Foto: Hardy Hounsgaard
Ukrainsk familie fra Ryslinge hyggede sig på Torvet ved Open by Night i Ringe.
Annonce

Ringe: Der var hygge, handel og højt humør ved fredagens Open by Night i Ringe. Jernbanegade var som noget nyt omdannet til gågade fra klokken 15 og 12 timer frem, mens Algade i lighed med tidligere år også var spærret for biltrafik hele dagen.

På legepladsen ved Torvet var der ukrainsk familiehygge. Theia på to år og tre måneder kørte igen og igen ned ad den gule rutsjebane, mens hendes forældre Anastasia Musina, 27, og Iuri Garvona, 28, nød en fredag med hygge og handel i Ringe.

- Vi kan godt lide at handle i de lokale butikker, og vi har lige købt noget god ost fra ostevognen på Torvet, siger det ukrainske par, der bor i Ryslinge.

De kom til Danmark for henholdsvis syv og fem år siden, og de arbejder begge på gartnerier i Ringe og Årslev.


Vi kan godt lide at handle i de lokale butikker, og vi har lige købt noget god ost fra ostevognen på Torvet.

Anastasia Musina og Iuri Garvona, Ryslinge


I Jernbanegade var Rasmus Demescko i gang med at vaske vinduerne på sin køreskole, Fyns Trafikcenter, mens Gluds Café og Kontoret lidt længere ned ad gaden så småt begyndte at summe af liv.

- Det er godt, der sker noget, og det er fint med liv i cafeerne, sagde Rasmus Demescko fredag eftermiddag, da der stadig var langt mellem folk i gaden.

Senere ud på aftenen blev der pænt fyldt op med folk, der hyggede sig i og omkring det opstillede telt ud for Gluds Café.

Rasmus Demescko fra Fyns Trafikcenter er glad for, at der er kommet mere liv i Jernbanegade i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce