Annonce
Midtfyns Posten

Osse li' på en studs - Per Pallesen i Ferritslev

Per Pallesen i sin rolle som Mathiesen, der med udtryk som "Osse li' på en studs" og "Yes, my boys" fik latteren til at rulle i 1980'erne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Annonce

Ferritslev: Man kan opleve Per Pallesen med foredraget "Osse li' på en studs" i Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, mandag den 21. september klokken 19.

- Han er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige udtryk som "osse li' på en studs" og "what do you have in your tæjsk today". Lige så kendt er han som den ene halvdel af én af de største succes'er i dansk underholdning Pallesen & Pilmark for slet ikke at tale om Hjørring Revyen, Dansk Naturgas og Nørrebro Teater. Navnet er Per Pallesen. Med over 200 teaterstykker, 75 instruktioner, 70 revyer og 1600 optrædener på tv og i radio er det svært på kort spalteplads at opsummere, hvad Per Pallesen gennem sin imponerende karriere har oplevet. Men giv Pallesen muligheden for selv at fortælle, så vil han tryllebinde publikum med sit underholdende, tankevækkende og humoristiske foredrag. Her vil Per Pallesen ærligt fortælle om et langt liv i dansk underholdning, hvor han altid har kunne vælge fra øverste hylde, og altid valgt arbejdet til – også på bekostning af familien. Foredraget er et unikt indblik i dansk teater fra Dirch til store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen, og et blik ind bag det røde scenetæppe. Foredraget byder på masser af fortællinger fra et eventyrligt sceneliv og anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespiller-kolleger. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder – også det fortæller Pallesen ærligt om. Begrænset antal pladser i henhold til de gældende coronaregler, fortæller arrangøren.

Arrangementet er for voksne. Billetsalg: www.ferritslev-fritidshus.dk eller tlf. 65981315. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce