Annonce
Midtfyns Posten

Overrasket med heltepakke i Rolfsted: Nicoline belønnet som en af foreningslivets helte i coronatiden

En storsmilende Nicoline Sønderskov Skovsgaard blev overrasket med en heltepakke inden mandagens badmintontræning i Rolfhallen. Alle Rolfsted Idrætsforenings 63 trænere, ledere og instruktører får en gave som tak for deres indsats i coronatiden. Foto: Hardy Hounsgaard
20-årige Nicoline Sønderskov Skovsgaard blev overrasket med en gave inden mandagens badmintontræning i Rolfsted Idrætsforening, hvor alle trænere, instruktører og ledere får en heltepakke i de svære coronatider.
Annonce

Rolfsted: Det lignede en dag som så mange andre, da Nicoline Sønderskov Skovsgaard i mandags mødte op i Rolfhallen ved Ferritslev til den ugentlige træning for de unge badmintonspillere fra 6. klasse og op, som hun er træner for i Rolfsted Idrætsforening.

Men det blev en mandag med en glædelig overraskelse for den 20-årige badmintontræner.

Rolfsted Idrætsforenings formand Camilla Hansen, næstformand Jesper Larsson og kasserer Ulla Kronblad mødte kort før klokken 16 op ved træningsstarten og overrakte en gave med en æske chokolade og en flaske vin.

- Vi har besluttet os for at sende heltepakker ud til alle vores frivillige instruktører, trænere og ledere som påskønnelse for, at de har ydet en stor indsats under coronatiden. Vi ser dem som foreningshelte, siger Jesper Larsson.


Vi har besluttet os for at sende heltepakker ud til alle vores frivillige instruktører, trænere og ledere som påskønnelse for, at de har ydet en stor indsats under coronatiden.

Jesper Larsson, næstformand i Rolfsted Idrætsforening


- Covid-19 har gjort foreningshverdagen meget anderledes. Trænere, instrukø'rer og ledere har ydet en ekstraordinær indsats med at spritte af og gøre rent på rekvisitter før og efter træning, og der har ikke været nogen sociale arrangementer før og efter træning. Så det har været en vanskelig tid for alle i foreningen, siger Jesper Larsson.

Rolfsted Idrætsforenings formand, Camilla Hansen, giver en intetanende Nicoline Sønderskov Skovsgaard en æske chokolade og en flaske vin inden mandagens træning i Rolfhallen. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce

Brug for sammenhold

Rolfsted Idrætsforening har 900 medlemmer. Foreningens 63 instruktører, trænere og ledere, får i disse dage overrakt heltepakker bestående af chokolade og vin eller sodavand sponsoreret af Fakta og Superbrugsen i Ferritslev.

- Der er brug for at holde sammen og holde fast på alt det, vi kan for at bevare det, der kendetegner vores forening: Glade og dedikerede frivillige, der er omgivet af lige så glade og forventningsfulde medlemmer, siger Jesper Larsson.

Annonce

Hyret som træner af sin far

Nicoline Sønderskov Skovsgaard, der blev student i sommer, er født og opvokset i Ferritslev og begyndte at spille badminton i Rolfsted Idrætsforening som otteårig. Det er tredje år, at hun træner ungdomsspillere.

Det var hendes far, Henrik Skovsgaard, der rekrutterede hende som træner hen over aftensmaden en dag ved spisebordet. Henrik Skovsgaard er formand for badmintonudvalget.

- Hun er utrolig vellidt blandt børnene og dygtig til at lære fra sig. Børnene har fra dag et respekteret hende og forstået, hvornår der er plads til sjov og hvornår man hører efter. Hun er pligtopfyldende og velforberedt og bliver gerne 10 minutter efter træningen og snakker med børnene, siger Henrik Skovsgaard om sin datter.

Nicoline Sønderskov Skovsgaard bor fortsat i Ferritslev. Hun har lige nu sabbatår efter gymnasiet og arbejder i SFO'en på Ferritslev Friskole.

Hun anede ikke noget om den heltepakke, hun fik i mandags.

- Det er dejligt, at nogen sætter pris på ens arbejde, siger Nicoline Sønderskov Skovsgaard med et stort smil.

Coronaen har betydet ændringer i træningen.

- Vi har været nødt til at tænke anderledes. Vi kan ikke bare skifte ketsjer, og vi kan ikke give hånd eller kramme hinanden, men kan i stedet hilse ved at slå ketsjerne mod hinanden. Desuden savner vi de sociale arrangementer, vi tidligere har haft i nogle weekender, siger Nicoline Sønderskov Skovsgaard, der også er en dygtig badmintonspiller. Hun spiller på Nr. Lyndelses første- og andethold i henholdsvis 3. division og kredsserien.

Nicoline Sønderskov Skovsgaard blev glædeligt overrasket med en heltepakke, som alle 63 trænere, ledere og instruktører i Rolfsted Idrætsforening får. Foto: Hardy Hounsgaard
Det er tredje år, at Nicoline Sønderskov Skovsgaard træner unge i badminton i Rolfsted Idrætsforening, og hun har selv spillet badminton, siden hun var otte år. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Caféquiz for tomandshold

Midtfyns Posten

Morgensang i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Kjoler fra ”Matador” og uniformer fra ”1864”: Boltinggaard Gods søger frivillige til Skandinaviens største periodiske kostumesamling

Annonce