Annonce
Midtfyns Posten

Påske med musikgudstjeneste i Ringe Kirke

Påskekvartetten, der består af Bjarne E. Hansen og Carl Sjöberg (violiner), Esther Mielewczyk (bratsch) og Søren Friis (cello), spiller i Ringe Kirke langfredag. PR-foto

Ringe: Ringe Kirke byder indenfor i påsken, selvom det er med restriktioner på deltagerantallet og varigheden.

Skærtorsdag er der altergangsgudstjeneste kl. 19.00 med musik for cello og klaver af to musikskoleelever, Anders og Lars Emil Mortensen fra Rudme.

Langfredag kl. 10.00 er der musikgudstjeneste med oplæsning af de syv korsord og en strygekvartet spiller Haydns ”De syv ord på korset”. Værket har syv satser. Dertil supplerede Haydn med et dystert forspil og en afsluttende sats, der hedder "Jordskælvet", fordi der udbrød jordskælv, da Jesus udåndede på korset.

Værket vil dog blive fremført i forkortet form på grund af tidsbegrænsningen for gudstjenester. Karen Blauenfeldt Dam er liturg, og musikken bliver spillet af Påskekvartetten, der består af Bjarne E. Hansen og Carl Sjöberg (violiner), Esther Mielewczyk (bratsch) og Søren Friis (cello).

Der er naturligvis også gudstjenester både påskedag og 2. påskedag kl. 10.00. Påskedag medvirker Thomas Buchreitz på trompet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce