Annonce
Midtfyns Posten

Påskeskattejagt: Få styr på påskens begivenheder og find skatten i Ryslinge

Malene Rask Aastrup, præst i Ryslinge Valgmenighed, står for påskeskattejagten, der i år foregår i en lidt anderledes version. Privatfoto

Ryslinge: De fleste børn og voksne har styr på, hvad julen handler om, men hvorfor fejrer vi påske? Hvad er det, der sker skærtorsdag og hvorfor blev der så stor opstandelse?

Det får du svar på, hvis du tager til familiegudstjeneste i Ryslinge Valgmenighed på søndag den 28. marts kl. 13.30 i Nazarethkirken i Ryslinge. Det er valgmenighedspræst Malene Rask Aastrup, der står bag den årligt tilbagevendende påskeskattejagt, som plejer at være populær, oplyser Ryslinge Valgmenighed i en pressemeddelelse.

I år bliver det i en lidt anderledes version: Under gudstjenesten er der hyggelige aktiviteter for børnene, og efter gudstjenesten er der et udendørs coronavenligt stjerneløb på kirkegården. Man skal opsnuse, hvor påskeæggene gemmer sig.

Stjerneløbet er tilgængeligt i hele påsken, så kan du ikke komme palmesøndag, kan du stadig gå på jagt efter påskeæg. Du skal blot tilmelde dig senest fredag den 26. marts på mail: maa@ryvm.dk, oplyser valgmenigheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce