Annonce
Midtfyns Posten

Pool og sport på storskærm: 50-årig bag ny café i Ringe

Kenny Nissen er manden bag Ringes nye café, der får tilholdssted Jernbanegade 18. Foto: René Johansen
Sportsbegivenheder på storskærm, gammeldags brætspil, bordfodbold og pool er elementer i Gluds Café, som i løbet af november åbner i Jernbanegade i Ringe.

Ringe: Et spil pool, bordfodbold eller et brætspil. Eller hvad med at mødes med venner over en øl og se Champions League på storskærm?

Det hele bliver inden længe en mulighed i Ringe, når 50-årige Kenny Nissen åbner sin café, Gluds Café, i lokalerne på adressen Jernbanegade 18 i Ringe.

- Det bliver en café, hvor der serveres gourmetkaffe, et stort udvalg af specialøl og vin. Så bliver der mulighed for at spille gammeldags brætspil, og vi laver et børnehjørne. Her skal der være en storskærm, hvor der vises Champions League, håndboldkampe og andre store sportsbegivenheder, siger Kenny Nissen, mens han begejstret viser rundt i lokalerne.

Forleden blev der sat papir op i vinduerne, så han i ro og mag kan gøre caféen klar.

Det bagerste lokale skal udstyres med bordfodbold og poolbord - og sofaer og borde. Foto: René Johansen

Upcycling møbler

Han er oprindelig fra Aarhus, men flyttede til Ringe fra Svendborg for halvandet år siden. I dag er han key account manager i et firma på Vestfyn og har i mange år arbejdet i detailbranchen. Siden foråret har han gået med tanken om at springe ud som caféejer.

- Vi har set på et par andre lokaler i byen, men når alt kommer til alt, så er det her stedet, jeg helst vil have, bemærker Kenny Nissen, som har fået god hjælp fra Bjarne Dyrhauge, den ene halvdel af bymæglerparret.

Caféen bliver indrettet med upcycling møbler, og der bliver solgt posekaffe og chokolade fra Costa Rica. Der er nemlig et krav om salg ud af døren for at få tilladelse fra kommunen til projektet.

- Det bliver ikke en egentlig restaurant, men der bliver serveret snacks, chips og lignende, siger den 50-årige, der forventer at åbne caféen medio november.

Den vil være åben fra klokken 11 til 23 - fredag og lørdag dog helt til klokken et.

- Jeg starter meget bredt, og så kan jeg altid indskrænke åbningstiden, hvis der er behov for det. Foruden mig skal der være endnu en fuldtidsansat, og så skal jeg bruge nogle deltidsansatte, siger Kenny Nissen.

Fredag blev der sat papir op i vinduerne i den tidligere genbrugsbutik i Jernbanegade i Ringe. Foto: René Johansen
Kenny Nissen, i hvid t-shirt, er manden bag Ringes nye café, hvor der bydes på storskærm, pool, bordfodbold, brætspil og meget andet. Han har sparret med bymægler Bjarne Dyrhauge gennem flere måneder. Foto: René Johansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmander

Annonce