Annonce
Midtfyns Posten

Praktisk kursus i biavl: Lær om bier i Søllinge

Man kan lære mere om biavl ved et kursus i Søllinge den 8. april. Arkivfoto: Annelene Petersen

Midtfyn: At holde honningbier og kunne høste sin egen honning er en skøn fritidsbeskæftigelse, oplyser Ringe & Omegns Biavlerforening i en pressemeddelelse.

Det kan også være starten på iværksætteri, hvor man vil arbejde hen på at starte en virksomhed med honningproduktion i større skala, men for langt de fleste drejer det sig om at kunne være selvforsynende og opleve glæden ved at få sin biavl til at lykkes.

Men for at det kan lykkes, er det væsentligt, at man har erhvervet sig den fornødne viden om biavlen. Det kan man, hvis man går på et af de kurser, der landet over afholdes af lokale biavlerforeninger.

Ringe & Omegns Biavlerforening har i mange år afholdt kurser for begyndere, og også i år tilbydes kursus i praktisk biavl.

Coronasituatonen gør undervisningen lidt anderledes end i de tidligere år, idet en større del vil foregå udendørs, men det kan sagtens gennemføres alligevel.

- Vi gennemfører det efter de retningslinjer, sundhedsmyndighederne anbefaler, oplyser Aksel Scheby fra Ringe & Omegns Biavlerforening.

Kurset starter torsdag den 8. april klokken 19 i skolebigården, Sdr. Højrupvejen 104a, Søllinge, 5750 Ringe (bag Søllinge Forsamlingshus).

Man kan tilmelde sig hos Vagn Brogaard på telefon 29 90 20 37 eller mail: brogaardvagn@hotmail.com, oplyser foreningen.

Ringe & Omegns Biavlerforening har i flere år haft kurser for begyndere i biavl. Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce