Annonce
Midtfyns Posten

Røde Kors kan følge dig trygt til covid-19-vaccination

Har udsatte og sårbare brug for hjælp til covid-vaccination, kan Røde Kors Parat måske være en mulighed. Foto: Miriam Nielsen / Røde Kors

Faaborg-Midtfyn: Hvis du er en af dem, der skal vaccineres mod covid-19, men du har brug for tryghed og følgeskab i forbindelse med vaccinationen, så kan Røde Kors hjælpe dig.

Røde Kors Parat er et netværk af hjælpere, der står klar til at hjælpe borgere, der har brug for ledsagelse og ekstra tryghed i forbindelse med, at de skal vaccineres mod covid-19.

Parathjælperen sørger for, at du kan føle dig tryg både før, under og efter vaccinationen. Du bliver fulgt til vaccinationsstedet, og hjælperen venter, imens du bliver vaccineret og sørger for at følge dig sikkert hjem igen.

Røde Kors Parat kan hjælpe med andet end vaccineledsagelse. Hvis du står i en akut sårbar situation, kan parathjælperen klare indkøbet, gå en tur med hunden eller følge dig til og fra lægen. De klarer de praktiske opgaver, der får hverdagen til at hænge sammen.

Spørg om hjælp på rødekors.dk/parat eller ring på tlf. 3529 9660 hverdage kl. 10-14, lyder det i en pressemeddelelse fra lokalafdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Syng dig glad i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Se video og alle billederne: Velkommen tilbage! - Butiksdrivende blev overrasket med påskeliljer

Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Annonce