Annonce
Midtfyns Posten

Rasmus fra Allested gjorde rent bord på Jyllandsringen

Rasmus Holmegaard Hansen fra Allested vandt alle tre løb, han deltog i på Jyllandsringen. Privatfoto
Annonce

Allested: Rasmus Holmegaard Hansen fra Allested tog 105 point ud af 105 mulige, da der var race på Jyllandsringen i weekenden 5.-6. september.

Rasmus Holmegaard Hansen og hans makker Jesper Holmegaard Holst deltager i langdistanceløbet Danish Endurance Championship, men denne weekend var Jesper forhindret i at deltage, så Rasmus måtte selv køre de sammenlagt fire timer, som løb og tidtagninger varede. Tidtagningerne blev kørt i regn, men Rasmus Holmegaard Hansen elsker race på en våd bane, og han satte da også hurtigste tid i alle tre, oplyses det i en pressemeddelelse.

Rasmus Holmegaard Hansen kom godt fra start i første løb og førte fra start til slut. Andet løb blev en mere spændende affære. Der blev gået til den, og der var flere perioder med safetycar. Efter pitstoppet lå Rasmus Holmegaard Hansen nummer to, men så kom regnen, og han kunne igen køre over målstregen på en førsteplads. I tredje løb kom Rasmus Holmegaard Hansen også bedst fra start, og da flere konkurrenter udgik, handlede det mest om at få bilen sikkert over målstregen.

Det er anden weekend i træk, hvor HH Racing gør rent bord, og teamet ligger solidt i kampen om at vinde danmarksmesterskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce