Annonce
Midtfyns Posten

Rejsegilde for nyt boligområde i Årslev

Boligforeningen Faaborg-Midtfyns formand, Connie Hald, udråber et længe leve for det nye byggeri ved Tværvej i Årslev. Det nye byggeri kommer til at bestå af 31 almene lejeboliger. PR-foto
Mange interesserede var mødt frem til åbent hus for de nye lejeboliger på Kastanjelunden i Årslev.
Annonce

Årslev: Både vejret og humøret var i top, da Boligforeningen Faaborg-Midtfyn fredag den 26. juni havde rejsegilde for byggeriet af 31 nye lejeboliger. Kastanjelunden hedder det nye boligområde, der ligger ved Tværvej i Årslev, og som er boligforeningens første nybyggeri i 25 år. Siden det første spadestik blev taget i november 2019, har håndværkerne arbejdet på højtryk, og nu kunne deres arbejde endelig fejres.

Formand for boligforeningen Connie Hald glæder sig over, at det trods coronakrisen er lykkedes at overholde tidsplanen og samtidig tage alle de gældende forholdsregler fra myndighedernes side.

- Det har været en fantastisk rejse, hvor vi hele vejen igennem har haft en rigtig god dialog med Faaborg-Midtfyn Kommune og alle de øvrige samarbejdspartnere, siger hun i en pressemeddelelse om byggeprocessen.

Borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune Hans Stavnsager (S) var også blandt de deltagende til rejsegildet. I sin tale fremhævede han blandt andet vigtigheden af en blandet beboersammensætning, hvorfor han er særdeles tilfreds med, at der nu også bygges nye almene boliger i Årslev.


Det er første gang, vi direkte blander almennyttige lejeboliger og private ejerboliger, og det giver rigtig god mening i forhold til Boligforeningen Faaborg-Midtfyns mål om en blandet beboersammensætning.

Connie Hald, formand for Boligforeningen Faaborg-Midtfyn


Kastanjelunden vil nemlig, når området står færdigt, komme til at bestå af både almene lejeboliger og private ejerboliger. Connie Hald er enig med borgmesteren:

- Det er første gang, vi direkte blander almennyttige lejeboliger og private ejerboliger, og det giver rigtig god mening i forhold til Boligforeningen Faaborg-Midtfyns mål om en blandet beboersammensætning, siger Connie Hald.

Annonce

Åbent hus med over 300 besøgende

At der længe har været stor interesse fra både borgere og lokalpolitikere for de nye boliger på Kastanjelunden stod yderligere klart for enhver til det efterfølgende åbent hus samme dag. Over 300 interesserede borgere lagde vejen forbi, og de kom ikke blot fra Årslev og de øvrige dele af Faaborg-Midtfyn Kommune, men også fra Odense og omegn.

- Vi har annonceret på flere platforme i og uden for kommunen i håb om at kunne tiltrække boligsøgende fra det meste af Fyn, forklarer Connie Hald, og den strategi har altså båret frugt.

- Vi er naturligvis rigtig glade for det flotte fremmøde ved åbent hus. Det vidner jo ikke blot om en stor interesse for boligforeningens nybyggeri, men også for udviklingen af hele det nye boligområde her i Årslev. Det er en spændende tid, vi går i møde, siger boligforeningens formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Midtfyns Posten

Bliv klogere på FN's verdensmål

Annonce