Annonce
Midtfyns Posten

Ringe: Midtfyns Festival hædret i konkurrencen Årets Lokale Forening

Juryen i Årets Lokalforening 2019 bestod af Jens Aage Skare Nielsen, formand for Dansk Rugby Union, Jan Schouby, chefredaktør for Aarhus Stiftstidende, Hanne Lene Haugaard, bestyrelsesmedlem i DGI og Landdistrikternes Fællesråd, Sara Slott, OL-sølvvinder i 400 meter hækkeløb og politiker Isabella Arendt fra Kristendemokraterne. PR Foto
Annonce

Ringe: Frivillige foreninger binder Danmarks lokalsamfund sammen.

Det mener man i hvert fald hos det danske brændstofselskab Go'on, som netop har afsluttet sin landsdækkende konkurrence "Årets Lokale Forening 2019".

I alt 25 foreninger modtager i disse dage en hædersbevisning og et kontant beløb til klubkassen på mellem 2.500 kroner og 100.000 kroner.

Midtfyns Festival fik en delt 8.-plads og en kontant belønning på 5.000 kroner.

Konkurrencen begyndte som en onlineafstemning for at finde de 25 finalister ud af de 550 foreninger, som var nomineret i årets konkurrence.

Finalisterne blev herefter præsenteret for en jury, som har udvalgt placeringerne fra 1-20, og de fem regionale vindere.

Juryen havde i år prioriteret foreninger som inviterer folk ind, og gør noget for mange mennesker eller har planer, hvor pengepræmien kunne bidrage med udvikling af foreningen.

Go'on driver i dag 156 tankstationer, der primært ligger i landdistrikterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce