Annonce
Midtfyns Posten

Ryslinge-sanger vender hjem med egne sange

Signe Nørgaard finder inspiration til sine sange i menneskelivet, naturen og den dansk sangtradition. PR-foto
Søndag 26. maj får Ryslinge Frimenighed besøg af den danske sangerinde og sangskriver Signe Nørgaard, som efter gudstjenesten vil sætte sig ved flygelet i salen og underholde.
Annonce

Ryslinge: Inspirationen til sine sange finder Signe Nørgaard i menneskelivet, i naturen og ikke mindst i en dansk sangtradition, der har fulgt hende siden hendes opvækst på Ryslinge Højskole, hvor begge hende forældre underviste.

- På vores lokale friskole havde vi morgensang hver dag, så både sang og musik har altid været en naturlig del af mit liv. På Vandel Efterskole skrev jeg min første sang. Det var en godnatsang til min nieces barnedåb. Det føltes meget naturligt for mig allerede dengang, men der gik mange år, inden jeg rigtig fik begyndt, fortæller hun i en pressemeddelelse.

Søndag 26. maj kan den lokale sanger og sangskriver opleves i Nazarethkirken. PR-foto
Annonce

Afgørende rejse til Færøerne

Signe Nørgaard tog det første seriøse skridt mod et album, da hun i 2010 rejste til Færøerne på en måneds ophold:

- Det var en bevidst beslutning, som jeg længe havde gået og taget tilløb til. Året før havde jeg været på Island og var blevet fascineret af de store vidder og i det hele taget inspireret af de nordiske lande. Tidligere har jeg rejst i Brasilien og Cuba for at hente inspiration, men efter jeg er blevet lidt ældre, har det været naturen, hvor man kommer til at føle sig lillebitte, der har tiltrukket mig. Så det var nærmest at blive nulstillet at komme til Færøerne.

Rejsen til Færøerne viste sig at blive et afgørende valg, da den resulterede i den samling sange, der er at finde på Signe Nørgaards debut-album "Hjertelyd".

Den lokale sanger kan opleves søndag 26. maj kl. 9.30. Arrangementet begynder med gudstjeneste i Nazarethkirken, og derefter er der koncert i salen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce