Annonce
Midtfyns Posten

Så kan du godt læsse bilen og traileren: Spritny genbrugsplads klar til brug

Mandag den 15. marts åbner Årslevs nye genbrugsstation. Den er placeret på Lundsmarken og er i stil med den nye plads i Ringe. Arkivfoto: René Johansen
Mandag 15. marts åbner den nye genbrugsstation i Årslev, og på grund af flytningen lukkes den nuværende i hele uge 10.

Årslev: Det er en måned siden, at en splinterny genbrugsstation på Kielbergvej i Ringe blev taget i brug, og nu er det så borgerne i Årslev, som kan benytte en lignende en af slagsen.

Det sker mandag den 15. marts, hvor den røde snor til genbrugsstationen på Lundsmarken klippes af borgmester Hans Stavnsager.

Det sker klokken 9, oplyser den administrerende direktør hos FFV, Christian Møller.


På den nye plads i Årslev bliver der de samme forbedringer og muligheder som i Ringe

Christian Møller, adm. direktør i FFV


- På vores nuværende plads i Årslev er forholdene nok endnu ringere end på den gamle plads i Ringe. I Årslev er vi også underlagt af restriktioner, som gør, at vi ikke kan holde genbrugsstationen åben om søndagen, siger Christian Møller med henvisning til, at det også var tilfældet på den gamle plads i Ringe.

- På den nye plads i Årslev bliver der de samme forbedringer og muligheder som i Ringe, siger den administrerende direktør.

Det er blandt andet åbent om søndagen, og desuden bliver det muligt at aflevere haveaffaldet døgnet rundt, da den del af pladsen bliver anlagt uden for indhegningen. Derudover kan brugerne se frem til at smide tingene ned i containere - og ikke op i - da der bliver tale om nedsænkede containere ved flere fraktioner.

På grund af flytningen skal borgerne i Årslev i uge 10 finde en alternativ genbrugsstation - eksempelvis i Ringe - til aflevering. Den gamle plads på Erhvervsvangen har nemlig sidste åbningsdag lørdag den 6. marts.

De to nye genbrugsstationer har tilsammen kostet 38 millioner kroner, og det betyder, at renovationstaksten per husstand i Faaborg-Midtfyn stiger med 180 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce