Annonce
Midtfyns Posten

Søndagshistorie på Stationen

Søren Skriver, der har skrevet børnebogen "På eventyr med Noller og Asra", kommer til Stationen i Ringe søndag d. 27. september. Privatfoto
Annonce

Ringe: Søren Skriver besøger Stationen i Ringe, Stationsvej 4, med sang, fortælling og smagsprøver fra sin børnebog søndag den 27. september kl. 15-16.30.

Søren Skriver vil blandt meget andet fortælle om at baggrunden for børnebogen ”På eventyr med Noller og Asra”, der er opstået som fortællinger for hans egne børn: Noller bor sammen med sin mor og lillebror på sjette sal i en boligblok, men det skal ikke forhindre, at pigen Asra en aften dukker op på sit flyvende tæppe udenfor hans vindue.

Magiske øjeblikke og oplevelser fra Søren Skrivers barndom giver fortællingen vinger.

Når Søren Skriver sætter sig i Stationens Fortællerstol, vil han tage os med på en rejse ind i sangens og fortællingens verden, oplyser arrangøren i en pressemeddelelse.

Til dette arrangement vil der kun være adgang for 25 gæster. Vi spritter hænder og holder afstand, oplyser Karin Lykkegaard fra Liv i Stationen.

Tilmelding inden den 25. september på sms 30424958 eller livistationen@gmail.com.

Entreen er 50 kr for voksne og 25 kr for børn for sang, fortælling og kaffe/kage ad libitum.

Søren Skriver er også sang-og tekstforfatter, og det kan alle interesserede få at høre og blive delagtiggjort i, når han besøger Musikstationen den første fredag i november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce