Annonce
Midtfyns Posten

Salmedigter Iben Krogsdal taler på Rudme Friskole

Iben Egekvist Krogsdal er forfatter og salmedigter. Hun debuterede som skønlitterær forfatter i 2000 med novellesamlingen "Træfpunkter" og som salmedigter i 2010 med salmesamlingen "Vi som er søgende". PR-foto
Annonce

Herringe-Rudme: En række sogne i Midtfyns Provsti lancerede i efteråret en række sangeftermiddage og foredrag om de nye salmer og de digtere og komponister, der står bag, under titlen: "Syng med på de nye salmer".

Ud over salmeeftermiddagene vil der være foredrag med nulevende salmedigtere, fortæller tidligere sognepræst i Herringe og Gestelev sogne Kamille Nygård i en pressemeddelelse:

- Tanken med hele projektet er også at sætte til debat, hvordan det er, vi taler og tænker om tro i dag. Sangeftermiddagene er åbne for alle. Man kan komme de dage, det passer. Og det samme er foredragene. Foldere med datoer for både sangeftermiddage og foredrag kan findes i kirkerne, fortæller Kamille Nygård.

Forfatter og salmedigter Iben Krogsdal giver i den forbindelse foredrag i Rudme Friskoles sal i Herringe-Rudme 14. november kl. 19.30-21.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce