Annonce
Midtfyns Posten

Sangen skal klinge på tværs af nationaliteter

Sangfællesskabet vil være åbent for alle uanset køn, alder, etnicitet eller musikalsk kunnen. Arkivfoto

Den fynske sangskole, Faaborg Midtfyn står sammen med Lær Dansk og Trygfonden bag Sangfællessakber for alle

Faaborg-Midtfyn: For Sangens Hus handler sang i høj grad om fællesskab, og det er også grundstenen i det nye udviklingsprojekt Sangfællesskaber for alle, som Sangens Hus står bag sammen med TrygFonden og Lærdansk, skriver Sangens Hus i en pressemeddelelse.

Formålet er at give gammel- og nydanskere et åbent og uforpligtende rum til at mødes med sangen som fællesskab med fokus på det, vi er fælles om.

Faaborg-Midtfyn 2020

De første tre sangfællesskaber åbner til januar 2019 i regi af Lærdansks sprogcentre i Herning, Aarhus og Odense. De resterende syv fællesskaber etableres fordelt over hele landet i januar 2020, her vil Faaborg Midtfyn kommune være blandt de første i landet. Sangfællesskaberne vil være åbne for alle uanset køn, alder, etnicitet og musikalsk kunnen.

Annonce

Frivillge

Projektet vil i høj grad være båret af frivillighed, og for at styrke ildsjælene tilbydes alle projektets frivillige sangledere en gratis uddannelse. Uddannelsen skal gøre dem bedre rustede til at sætte den musikalske ramme for et ligeværdigt kulturelt møde, hvor man synger på alverdens sprog. Ligeledes vil de lokale frivilligkoordinatorer få værktøjer, så de for alvor kan få fællesskabet og den frivillige energi til at blomstre.

Sangfællesskaber for alle er støttet med godt 2,8 mio. kr. fra TrygFonden og skydes i gang i august 2018. Projektets første etape løber indtil juni 2021. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Midsommerfejring i Ryslinge

Midtfyns Posten

Konfirmander i Ryslinge

Midtfyns Posten

Åbent hus i Hudevad Smedje

Annonce