Annonce
Midtfyns Posten

Se vindernes bud: Derfor handler de lokalt i Ringe

Boost din by-kampagnen kulminerede søndag eftermiddag med lodtrækningen af gavekort til i alt 31.500 kr. Midtfyns-redaktør Ane Johansen og Jonas Jakobsen, formand for Ringe Handelsstandsforening, hælder her nogle af de tusindvis af lodder ned i den store lodtrækningskasse. I alt var der omkring 150.000 lodder i den store kasse. Foto: Hardy Hounsgaard
De tre vindere af ekstrapræmier kom med gode argumenter for at handle lokalt.

Ringe: Der var mange gode argumenter fra folk, der i forbindelse med livesendingen søndag eftermiddag på fyens.dk indsendte deres bud på, hvorfor de handler lokalt. Udsendelsen var kulminationen på Boost din by-kampagnen, som Midtfynsposten og Ringe Handelsstandsforening står bag.

Tre personer vandt hver en ekstrapræmie i form af et gavekort på 500 kroner, og vi bringer her de tre vinderes begrundelser for at handle lokalt.

1 Lene Sørensen, Ringe

Jeg synes, det er hyggeligt at handle i Ringe, og det er nemt. Der er mange forskellige butikker, så der er et godt udvalg.

Personalet i butikkerne er virkelig hjælpsomme og gode til at skaffe det hjem, som de ikke lige har på hylderne. Jeg handler lokalt, så vi kan fortsætte med det gode udvalg i butikkerne i Ringe.

2 Katrine Aaskov Sørensen, Espe

Jeg handler lokalt, fordi jeg synes det er rart at kunne få så mange ting som overhovedet muligt inden for kort kørselsafstand.

Jeg kan lide de mindre butikker, hvor man genkender ekspedienten og derved får en anden relation, som gør det trygt at handle. Fx briller, apotek, Imerco og lignende.

3 Cathja Larsen, Ringe

Jeg handler specielt i Brugsen, Fakta og Bog & Idé, da de altid har, hvad man lige står og mangler, og hvis ikke så er de så søde og rare til at få det bestilt hjem eller hjælpe med at henvise, hvortil man ellers kan få det.

Jeg har boet i Ringe i 12 år og vil absolut ikke flytte herfra, så længe vi har så mange lækre butikker i byen, og vi kan altid handle det meste lokalt.

Vi har meget mere at byde på end mange andre byer med vores størrelse, og det skal vi være stolte af, derfor lægger jeg 80 procent af mine penge i byen. Synes også vi skal huske at holde sammen i denne tid og blive ved med at handle lokalt, selvom der ikke lige er en konkurrence tilknyttet shoppeturen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce