Annonce
Midtfyns Posten

Skammerens datter og krigsveteran på film

Lørdag 16. februar og søndag 18. februar viser Ringe Bio "The Mule" med Clint Eatwood i hovedrollen. PR-foto

Skammerens datter handler om Dina, der har arvet sin mors magiske kræfter. The Mule om en 90-årig krigsveteran, der bliver narkokurér.

Annonce

Ringe: I Ringe Bio begynder Uge 7 med filmen "Skammerens Datter 2" mandag 11. februar kl. 15.

Filmen spilles hver dag i uge 7 på samme tidspunkt. Fra 11. februar til 15. februar Kl. 19.30 fortsætter filmen "Ternet Ninja", der var omtalt i sidste uge.

Lørdag 16. februar og søndag 18. februar kl. 19.30 vises filmen "The Mule."

Skammerens datter 2 er fortsættelsen af filmen Skammerens datter. Der er første bind i serien om Skammerens Børn skrevet af af Lene Kaaberbøl. Serien er storsælgende ungdomsromaner om magiske evner, drager og onde regenter og det danske svar på fantasy-universer som "Harry Potter" og "Ringenes Herre."

Filmen følger pigen Dina, der har arvet sin mors magiske kræfter, og mødet med hendes far, sortemesteren Sezuan, der hjælper hende med at finde helt nye evner. Det bliver også brugbart, da hendes venner Nico og Davin bliver taget til fange og indespærret.

I Ringe Bio begynder Uge 7 med filmen "Skammerens Datter 2". PR-foto
Annonce

Krigsveteran på farligt job

"The Mule" handler om krigsveteranen Earl Stone (spillet af Clint Eastwood), som i en alder af 90 år kaster sig ud i at smugle narko. Earl er tæt på at blive ruineret, da hans forretning står til at gå på tvangsauktion, så da han får tilbudt et job som kurér for et mexicansk narkokartel, accepterer han betingelserne. Jobbet er farligt, men det går godt for alle parter, lige indtil Earl kommer under overvågning af den kompromisløse DEA agent Colin Bates. Snart begynder den gamle mands samvittighed at nage ham, og han må nu prøve at vaske tavlen ren, før politiet eller kartellets bødler når at stille ham til regnskab for sine handlinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce