Annonce
Midtfyns Posten

Skolepatruljer i Nr. Lyndelse bliver hyldet og belønnet for deres indsats

Hver morgen tager eleverne i skolepatruljerne et stort ansvar i morgentrafikken. Deres indsats er med til at højne trafiksikkerheden ved skolerne betydeligt, lyder det fra politifolk. PR-foto
Skolepatruljen på Carl Nielsen Skolen i Nr. Lyndelse blev forleden forkælet med kakaomælk og gifler af borgmesteren. Anledningen var den landsdækkende kampagne "Den Sureste Uge".
Annonce

Nr. Lyndelse: Vintermånederne er ofte en våd, kold og blæsende affære. Men uanset vejret står landets skolepatruljer året rundt klar hver morgen ved skolerne for at hjælpe de andre skolebørn trygt og sikkert over vejen.

Uge 5 byder typisk på noget af det sureste vejr i løbet af året, og i år er ingen undtagelse med masser af regn. Derfor er Faaborg-Midtfyn Kommune og politiet gået med i en landsdækkende kampagne, som Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring har taget initiativ til for at hylde skolepatruljerne i "Den Sureste Uge".

Annonce

Giv dem et stort smil

For at sige en særlig tak troppede borgmester Hans Stavnsager (S) og politiet op ved Carl Nielsen Skolen i Nr. Lyndelse forleden morgen for at hjælpe skolepatruljen og for at dele kakao og gifler ud til deltagerne.

- Jeg synes, at det er en vældig flot og vigtig indsats, der hver skolemorgen bliver udført af skolepatruljerne overalt i kommunen. Ikke nok med at skaber større sikkerhed og tryghed for resten af eleverne, så er det også med til at styrke fællesskabet på skolerne. Det vil jeg gerne støtte op om, så derfor har vi i Faaborg-Midtfyn Kommune tilmeldt os kampagnen, så vi minder hinanden om at give et stort smil med på vejen og sige "godt gået", når vi møder skolepatruljerne på vores vej, forklarer borgermester Hans Stavnsager i en pressemeddelelse.

Annonce

Elever vokser med opgaven

I en undersøgelse, som Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring har gennemført blandt 2.854 skolepatruljeelever, siger næsten ni ud af ti, at de er glade for at være skolepatrulje, og at det, der betyder allermest for dem, er, at de har hjulpet andre i trafikken.

I alt fejrede seks skoler i Faaborg-Midtfyn Kommune deres skolepatrulje med kakao og gifler i uge 5. Foruden Carl Nielsen Skolen var det Brahesmindeskole, afdeling Svanninge og afdeling Horne, Tre Ege Skole, afdeling Kværndrup samt begge Brobyskolerne, afdeling Allested-Vejle og Pontoppidan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce