Annonce
Midtfyns Posten

Sommerferiebooktalks: Bliv smittet med læselyst på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne

Der er masser af inspiration at hente til sommerferielæsningen på bibliotekernes sommerferiebooktalks. Arkivfoto

Faaborg-Midtfyn: Under en pandemi er læselyst ikke det værste, man kan blive smittet med.

Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes litteraturelskende børnebibliotekarer inviterer igen klasser og lærere fra mellemtrinnet til de populære sommerferiebooktalks.

Her vil de fortælle om alle de lækre bøger, som er lige til at snuppe med på stranden, i sommerhuset, i hængekøjen og alle de andre steder ude i ferielandet, hvor det er dejligt at krybe sammen og gå ind i en anden verden.

Det foregår i ugen fra mandag d. 17. maj og til og med fredag d. 21 maj, og det holdes på skift på alle fire biblioteker kl. 9 og kl. 11. Pladserne er begrænsede og for at komme med, skal man melde sin klasse til så hurtigt som muligt på www.fmbib.dk. Her kan man også se tid og sted. Tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

En booktalk varer ca. en time og foregår klassevis på bibliotekerne. En klasse ad gangen.

Her vil børnebibliotekarerne to og to skiftes til at fortælle kort om bøger af alle mulige slags: sjove, svære, lette, uhyggelige, sørgelige, spændende og så naturligvis de skøre!

Afholdelse er betinget af de til den tid gældende coronarestriktioner, oplyser Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmander

Annonce